Avrupa'nın 2 dev kulübü Arda Güler için Fener'e teklif yaptı! Arda için 22 milyon masada...

Dortmund 22 milyon Euro bonservis, bir sonraki satış karından yüzde 20 pay teklif etti. 20 milyon Euro bonservis teklifi yapan Ajax ise direkt satış bedelinden yüzde 20 teklif verdi. Karar yönetimin...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2023 Güncelleme 30 Mayıs 2023, 06:57
Avrupa’nın 2 dev kulübü Arda Güler için Fener’e teklif yaptı! Arda için 22 milyon masada...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de transfer için yoğun bir çaba harcanırken önemli bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler için Avrupa'nın 2 önemli kulübünden teklif geldi. İlk teklif Borussia Dortmund'dan geldi. Alman kulübünün temsilcileri Sarı- Lacivertliler'in kapısını çalarak 22 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satış karından yüzde 20 pay teklif etti.

Fenerli kurmaylar bu teklifi henüz masaya yatırmadan 2. bir teklifle daha karşı karşıya geldi. Bu kez teklif Ajax'tan geldi. Ajax, Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif etti.

Borussia Dortmund kardan teklif verirken, Ajax'ın yüzde 20 pay teklifi bedeli ne olursa olsun direkt satıştan yüzde 20 olarak gerçekleşti.

SON KARAR BAŞKAN KOÇ'UN
Arda Güler gelen bu tekliflere sıcak bakarken, kararı Başkan Ali Koç ve Fenerbahçe yönetimine bıraktı. Menajeri olmayan Arda Güler yönetimin alacağı karara göre hareket edecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN