Arda Güler Real Madrid ile anlaştı! Dünya devi 30 milyon euro ödeyecek | Sözleşme kaç yıllık?

Arda Güler'in Fenerbahçe hikayesi sona erdi... Yıldız oyuncu Real Madrid'e transfer oldu. İspanyol devi sarı lacivertlilere bonuslarla birlikte 30 milyon euro ödeyecek. Real Madrid'le anlaşan Arda Güler İspanya'ya gitti. Öte yandan Fenerbahçe, Arda Güler’in Real Madrid’e transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. Güler'in transferi için Real Madrid'in 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus ödeyeceği bildirildi.

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2023, 17:39 Güncelleme 07 Temmuz 2023, 01:53
Arda Güler Real Madrid ile anlaştı! Dünya devi 30 milyon euro ödeyecek | Sözleşme kaç yıllık?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de bu yıl gösterdiği performan ile Avrupa devlerinin radarına giren Arda Güler, Fenerbahçe'den ayrılıyor.



Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Arda, Fenerbahçe'de kalmak istemiyor. Fenerbahçe'de kalma imkanı yaratan teklifler vardı, ona da saygı duymak lazım. Hangi şartlarda ayrılacağı netleştikten sonra gerekli açıklamaları yapacağım. Arda gelecek sezon Fenerbahçe'de olmayacak" açıklamasını yaptı.

REAL MADRİD TRANSFERİ BİTİRDİ İDDİASI! 30 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin ve milli takımın genç yıldızı Arda Güler, Real Madrid'e transfer oldu. İspanyol devi sarı lacivertlilere bonuslarla birlikte 30 milyon euro ödeyecek.

REAL MADRİD GELİŞMESİ
Bir süredir bütün Avrupa'da konuşulan Arda Güler transferinde son aşamaya gelindi. Barcelona ve Real Madrid'in adeta kıyasıya yarıştığı transferde kazanan taraf belli oldu. The Athletic'in özel haberinde, Arda Güler'in Real Madrid'i tercih ettiği duyuruldu. Habere imzasını atan The Athletic muhabiri Mario Cortegana, genç yıldızın Santiago Bernabeu'da oynayacağını belirtti.

Futbola Gençlerbirliği altyapısında başladıktan sonra Fenerbahçe altyapısına geçen Arda Güler, gösterdiği performansla tüm takım taraftarlarının beğenisini toplarken dev kulüpleri peşine taktı.

İSPANYA'YA GİTTİ!
Real Madrid'le anlaştığı ileri sürülen Fenerbahçeli oyuncu Arda Güler, Real Madrid'e imza atmak üzere İspanya'ya gitti.

SONRAKİ SATIŞTAN PAY ALINACAK
Sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak Arda Güler, Fenerbahçe Kulübü'nün kasasına ise ciddi anlamda katkı sunacak ayrıca sarı-lacivertliler genç futbolcunun bir sonraki satışından da pay alacak.


İSPANYOL DEVİ RESMEN DUYURDU
Real Madrid, Arda Güler ile 6 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sosyal medya hesabından Arda Güler'in fotoğrafıı paylaşan İspanyol devi transferi #WelcomeArda etiketi ile duyurdu.

Real Madrid'in açıklamasında, "Real Madrid CF ve Fenerbahçe SK, kulübümüze altı sezon bağlı kalacak olan oyuncu Arda Güler'in transferi için anlaşmaya vardı. Yarın 7 Temmuz Cuma öğlen 12:00'de Real Madrid City'de Arda Güler'in Real Madrid'in yeni futbolcusu olarak takdim töreni yapılacak. Ardından Arda Güler medya karşısına çıkacak." cümleleri yer aldı.

REAL MADRİD'İN YENİ TRANSFERİ ARDA GÜLER İSPANYA'DA I VİDEO İZLE


HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNLERİNİ YAŞADIĞIM FENERBAHÇE'YE VEDA ZAMANI...
Fenerbahçe'den İspanya ekibi Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, veda mesajı yayımladı. Arda, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, "Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe'ye veda zamanı. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takıma veda etmenin zor olduğunu dile getiren Arda Güler, şunları kaydetti:

"Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu. Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem, her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe."


FENERBAHÇE KAP'A BİLDİRDİ
Fenerbahçe, Arda Güler'in Real Madrid'e transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler'in, İspanya'nın Real Madrid CF kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Güler'in transferin resmi olarak açıklanmasının ardından Türkiye'den giden en pahalı yerli futbolcular listesinde zirveye çıkarak rekor kıracak.

TÜRKİYE'DEN GİDEN EN PAHALI YERLİ FUTBOLCULAR
Ozan Kabak 11 milyon euro Galatasaray -Stuttgart

Arda Turan 13 milyon euro Galatasaray - Atletico Madrid

Cengiz Ünder 14 milyon euro Medipol Başakşehir - Roma

Yusuf Yazıcı 17,5 milyon euro Trabzonspor - Lille

Cenk Tosun 22,5 milyon euro Beşiktaş - Everton

Öte yandan İspanyol basını Fenerbahçe'den ayrılacak olan Arda Güler'i manşetlerine taşıdı.



MARCA: 'BARCELONA'NIN ELİNDEN ALDI'
Fenerbahçe'den transferi 20 milyon euro gibi bir bonservisten daha yüksek bir rakama kapatmak üzere olan Beyazlar; Vinicius, Rodrygo, Endrick gibi oyuncularla izlediği stratejiyi devam ettiriyor.



SPORT: 'BARCELONA'YA GİTMESİN DİYE ÇILDIRDI'

Florentino Perez, öğleden sonra Türk oyuncu için Barça'nın teklifinden çok daha yüksek bir teklif sundu ve transferde öne geçti. Arda'nın Barcelona'ya gitmesini engellemek için çıldıran Real Madrid, bugün Arda ve Fenerbahçe'nin 'evet' demesini umuyor.



AS: 'BARCELONA, SEVILLA VE MILAN'I REDDETTİ'

Oyuncu, Beyaz formayı giymek için Barça, Sevilla ve Milan'ı reddetti. Fikir, bu yaz gelmesi yönünde ancak kiralık transferi de göz ardı edilmiyor.

MUNDO DEPORTIVO: 'MADRID'E YAKIN'
Arda Güler için 'Beyaz' hücum; artık Real Madrid'e yakın.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN