Mauro Icardi tango yaptı! Arjantinli golcü kaldığı yerden devam ediyor: Son 11 maçta 16 gol, 2 asist

Geçen sezon Galatasaray’ın elde ettiği 23. şampiyonlukta başrol oynayan Arjantinli golcü Mauro Icardi, yeni sezonda da kaldığı yerden devam edip, parmak ısırtıyor. Cimbom'da 11'de oynadığı son 11 maçta 16 gol, 2 asist kaydeden Tangocu, kritik maçlarda takımını sırtladı, taraftarı coşturdu ve kalitesini gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2023 Güncelleme 25 Ağustos 2023, 06:54
Mauro Icardi tango yaptı!  Arjantinli golcü kaldığı yerden devam ediyor: Son 11 maçta 16 gol, 2 asist

İÇİNDEKİLER

Bonservisi Fransız ekibi Paris Saint Germain'den alınan Mauro Icardi, Galatasaray ile 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde Molde ile deplasmanda oynanan playoff maçını da boş geçmeyen ve 1 de asist kaydeden yıldız golcü, son 11 maçta yine adından söz ettirmeyi başardı.

SON 11 MAÇTA 18 GOLE KATKI
Geçen sezon elde edilen 23. şampiyonlukta 22 gol 7 asistle büyük pay sahibi olan Mauro Icardi, tüm kulvarlarda 23 gol, 8 asistlik katkı yapmıştı. Tangocu, Galatasaray formasıyla oynadığı son 11 maçta 16 gol, 2 de asist üretti.

Söz konusu maçların arasında Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi ligdeki rakiplerin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'ndeki Olympia maçı ve Ankaragücü ile oynanan şampiyonluk mücadelesi de yer alıyor.

KULÜP KARİYERİNDEKİ 200. GOL
Öte yandan maçlarda kritik anlarda sahneye çıkan ve kendisiyle özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısını herkese ezberleten Mauro Icardi, Molde maçında kaydettiği golle birlikte kulüp kariyerindeki 200. golünü atmış oldu.

30 yaşındaki santrfor, 124 gol ile en çok golü Inter formasıyla attı. Icardi, Ligue 1 ekibi PSG'de 38 gol, Sampdoria'da 11 gol kaydederken, Galatasaray'da ise 27 kez rakip ağları havalandırdı. Icardi'nin Galatasaray ile kontratı 2026 yılına kadar sürüyor.



ICARDI'DEN RÜYA GİBİ GOL
Molde maçında Mauro Icardi'nin ortaya koyduğu performans, Arjantin, İtalya ve Almanya'da da gündem oldu. Arjantin'den Clarin, "Icardi'nin muhteşem golü, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına yaklaşmasını sağladı.

Icardi, zaferde başrolü oynadı" ifadesini kullandı. İtalya'dan Tuttosport'ta, "Icardi şov yaptı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarını görmeye başladı" denildi.

Öte yandan Almanya'nın önde gelen spor dergisi Kicker ise Cimbom'un yıldız golcüsü için, "Icardi, Molde'ye rüya gibi gol attı. İstanbul'da Avrupa festivallerine büyük özlem var.

Galatasaray'ın bu yaz elini cebine atmasının ve Icardi'yi almasının nedeni bu" ifadeleri kullanıldı

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN