Galatasaray Sergio Ramos transferinde geri sayımda! İspanyol yıldızla görüşme tarihi belli oldu

Sarı-Kırmızılılar’da Sergio Ramos heyecanı yaşanıyor. Erden Timur, Molde rövanşının kayıpsız geçilmesi halinde 31 Ağustos perşembe günü İspanyol yıldız ve menajeriyle Madrid’de yüz yüze görüşmeyi planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2023 Güncelleme 26 Ağustos 2023, 07:00
Galatasaray Sergio Ramos transferinde geri sayımda! İspanyol yıldızla görüşme tarihi belli oldu

İÇİNDEKİLER

Olde deplasmanında 3-2 kazanarak en büyük hedefi olan Şampiyonlar Ligi gruplarına dev bir adım atan Galatasaray'da artık tüm gözler Sergio Ramos'a çevrilmiş durumda. Sarı- Kırmızılılar yaklaşık 1 aydır transferi için temaslarda bulunduğu İspanyol yıldız konusunda geri sayıma geçmiş durumda.

SON NOKTAYI KOYACAKLAR
Yönetim şu anda tüm planlarını önümüzdeki hafta Sergio Ramos'la anlaşmak üzerine kuruyor. Alınan bilgilere göre şu anda 37 yaşındaki futbolcuyla ilgili büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Erden Timur'un Molde rövanşının da kayıpsız geçilmesi halinde 31 Ağustos Perşembe günü Sergio Ramos ve menajerliği yapan kardeşi Rene ile Madrid'de yüz yüze görüşmeyi planladığı belirtiliyor.

Bu kritik zirvede artık transfere son noktanın koyulacağı ifade ediliyor. Taraflar arasında şu ana kadar yapılan görüşmelerde ekonomik olarak belirli bir noktaya gelindi. Sergio Ramos'un son olarak 2 yıllık sözleşme karşılığında 15 milyon Euro istediği, Galatasaray'ın ise bonuslarla beraber 12 milyon Euro'ya kadar çıktığı öğrenildi.

EYLÜL BAŞINDA İSTANBUL'DA!
Sarı-Kırmızılı yönetim bu maliyetin bir kısmını Wilfried Zaha ve Mauro Icardi transferlerinde olduğu gibi sponsor desteğiyle karşılamayı planlıyor. Eğer her şey Galatasaray için yolunda giderse Sergio Ramos'un 1 ya da 2 Eylül'de İstanbul'a geleceği tahmin ediliyor.

TEK KORKU ARABİSTAN
Galatasaray yönetimi Sergio Ramos'un transferi konusunda kendisinden emin. Sarı-Kırmızılılar bu işi sadece Suudi Arabistan'dan gelecek astronomik bir teklifin bozabileceğini düşünüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN