Akyazı’da dev randevu: Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek

Süper Lig’in iki devi Trabzonspor ile Beşiktaş bugün kozlarını paylaşıyor. Kritik maç saat 20.00’de başlayacak. Papara Park'ta saat 20.00'de başlayacak kritik mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2023 Güncelleme 17 Eylül 2023, 06:57
Akyazı’da dev randevu: Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Papara Park'ta saat 20.00'de başlayacak kritik mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bu sezon ligde çıktığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Bordo-Mavililer, 6 puanda kaldı. Beşiktaş ise 3 maçta 2 galibiyet alarak 7 puan topladı.

Trabzonspor'da derbi öncesi Mislav Orsic, Joaquin Fernandez ve Hüseyin Türkmen'in sakatlıkları bulunuyor. Yeni transfer Nicolas Pepe'nin durumu ise maç saatinde belli olacak. Karadeniz ekibinde yeni transferler Paul Onuachu, Batista Mendy, Berat Özdemir ve Umut Güneş'in ilk kez maç kadrosunda yer almaları bekleniyor. Beşiktaş'ta ise Amartey belindeki rahatsızlık nedeniyle kadrodan çıkartıldı. Dün sabah antrenmana çıkan Aboubakar ise maç kadrosunda yer alıyor. Beşiktaş, Trabzonspor ile ligde oynadığı son 5 maçı kazanamadı. İki takım arasında oynanan son 6 derbinin 5'inde hakemler kırmızı kartına başvurdu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN