Şenol Güneş’ten Adana Demirspor maçı sonrası geceye damga vuran sözler! Tribünlerden 'Yönetim istifa' sesleri: İŞte maç boyu yaşanan olaylar

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonu oldukça mutsuzdu. Tecrübeli çalıştırıcı, “Deplasmanda rehavet içinde oynuyoruz. Temas etmiyoruz. Yumuşak kalırsanız kazanamazsınız. Rakibe uzak oynadık. 4 gollü mağlubiyet utanç verici” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2023 Güncelleme 28 Eylül 2023, 07:00
Şenol Güneş’ten Adana Demirspor maçı sonrası geceye damga vuran sözler! Tribünlerden ’Yönetim istifa’ sesleri: İŞte maç boyu yaşanan olaylar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonu oldukça mutsuzdu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Bugün çok hatalarımız oldu. Aslında 2 pozisyon biz hücuma çıktığımızda, kaptırdığımız toplardan rakibe uzak kaldık ve 2 gol yedik.

Hücum ettiğimizde golü bulmamız gerekirken, rakibin oyununa yenik düştük. Rakibin oynamasına izin verdik. Top kazanmak için agresif, sert oynamadık. Oynadığımız oyun şekli kazanmaya yetmedi.

Kötü goller yedik. Rakibe bunu vermemek gerekiyordu. Deplasmanda böyle yumuşak oynarsanız zaten kazanamazsınız.

Bu tip oyun olmaması gerekiyordu. Hem kızgın hem üzgünüm. Tercihlerimiz, beklentilerimiz karşılık bulmadı" dedi.

GALİBİYET SERİSİ YAKALAMALIYIZ
Güneş sözlerini şöyle sürdürdü: Hedefimiz belli, şampiyonluğa oynamak. Seri yapmak gerekiyor. 8 puan kaybettik, önümüzde maçlar var.

Transferler yapılmış, bitmiş. İstifa edince yönetim ne olacak?

Şimdi eldeki oyuncularla ne yapacağımızı düşüneceğiz. Oyuncuların, yönetimden beklediği bir şey yok. Çünkü her şey yapılıyor. Sorumluluk sahada oyuncularda ve bende.



ABOUBAKAR GÜLDÜ ORTALIK KARIŞTI
Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Vincent Aboubakar, 4-2 kaybettikleri Adana Demir maçının ardından Nani ile bir süre sohbet etti. Sohbet esnasında Aboubakar'ın kahkaha atması Beşiktaş taraftarlarının büyük tepkisini çekti. Taraftarlar, "Neşen daim olsun. Biz kan ağlıyoruz" sözlerini sarf etti.

ADANA'DA DA 'YÖNETİM İSTİFA!' SESLERİ
Adana Demir deplasmanında tribündeki yerini alan Beşiktaş taraftarları, hem yenilen hem atılan goller sonrası, "Yönetim istifa" diyerek tepki göstermeye devam etti. Beşiktaş, Adana Demirspor deplasmanında 4-2'lik yenilgi alırken taraftarlar yönetime tepki göstermeyi sürdürdü.

Sezon başından bu yana Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimine eleştirilerde bulunan Siyah-Beyazlılar, zorlu maçta da istifa çağrısına devam etti.

Beşiktaşlı taraftarlar hem yenilen hem de atılan goller sonrası, "Yönetim istifa" diye bağırdı. Geçtiğimiz günlerde yapılan sponsorluk anlaşmasında Başkan Ahmet Nur Çebi, "Her hafta cuma günü öğleden sonra kulüp binasında müsaitim. Yönetimi istifaya çağıranları dinlemek ve konuşmak istiyorum. Benim vicdanım rahat" diyerek şikayetçi olan taraftarları kulübe davet etmişti. Ancak taraftarlar, alınan kötü sonuçlar sonrası hala yönetimi ve başkanı hedef tahtasında oturtmayı sürdürüyor.

BU YENİLGİYİ HAK ETTİK
Beşiktaşlı Onur Bulut maç sonu çarpıcı konuştu. Tecrübeli futbolcu, "Kötü başladık, kötü oynadık. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Önümüzdeki maçlarda her şeyi daha iyi yapmamız gerekiyor. Yenilgi için çok üzgünüz" ifadelerini kullandı. Onur, 65'te oyuna dahil oldu.

GÜNEŞ'TEN UÇAN'A ŞOK HAREKET
Kartal'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Adana Demir maçı sonrası gergindi. Güneş, Adana Demirli yetkiliye sarılan Salih Uçan'ı önce çekti, sonra da sırtından iterek soyunma odasına gönderdi. Salih Uçan'ın ters bakışları dikkat çekti. Şenol Güneş'in bu hareketi sosyal medyayı salladı.

GEÇEN SENEYİ ARATTI
Beşiktaş, Adana Demirspor'dan farklı bir yenilgi alırken, sezona da kötü bir giriş yapmış oldu. Siyah- Beyazlılar, bu sezon Karagümrük, Sivasspor ve Kayserispor'u mağlup ederken, Pendikspor ile berabere kaldı.

Kara Kartal, Trabzonspor ve Adana Demirspor'a yenildi. Geçtiğimiz sezona Valerien Ismael ile başlayan Beşiktaş ilk 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak daha çok puan toplamıştı. Beşiktaş, geçen sezon ilk 6 maçta 8 gol yerken bu sezon kalesinde 9 gol gördü.

MERT GÜNOK'TAN ŞAŞIRTAN HATALAR
Adana Demir maçında uzaktan 2 gol yiyen Mert Günok, 28'de de sakatlık yaşayıp oyundan çıktı. Kaleyi Ersin devraldı. Beşiktaş'ta Şenol Güneş göreve geldikten sonra büyük bir çıkış yapan ve Club Brugge maçındaki kurtarışlarıyla taraftarların övgüsünü alan Mert Günok, Adana Demirspor ile oynanan 3. hafta erteleme karşılaşmasında yediği gollerle tartışma yarattı.

Henüz ilk 17 dakikada ceza sahası dışından 2 gol yiyen Günok, büyük üzüntü yaşadı. 28'de de sakatlanarak oyundan çıkan kalan Günok, yerini mevkidaşı Ersin Destanoğlu'na bıraktı.

Günok'un uzun süre gölgesinde kalan Destanoğlu bu sezon ilk kez kaleye geçti. Öte yandan Beşiktaş taraftarları Günok için sosyal medyada, "Ne zaman iyi desek, sonra bizi üzüyor" yorumu yaptı.

BELHANDA HASTANELİK OLDU
Adana Demir'de maçın ilk yarısında Belhanda ile Niang kafa kafaya çarpıştı. Belhanda ilk yarı bitimi sonrası baş dönmesi şikayeti nedeniyle hastaneye gitti. Dün geceyi hastanede geçirdi.

RASHİCA'NIN ÇABASI YETMEDİ
Beşiktaş'ta Milot Rashica, 46'da Oxlade Chamberlain'in yerine oyuna girdi. Kosovalı futbolcu takımının 2. golünü atarken, hücumda etkili olmaya çalıştı. Fakat Rashica'nın çabası mağlubiyeti engelleyemedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN