Avrupa'da zafer zamanı! Galatasaray'ın Teknik Patronu Okan Buruk imha planına başladı

Cimbom’un teknik direktörü Okan Buruk, ağır olan Manchester United’ın savunma hattını, araya atılacak toplarda Kerem, Zaha ve Icardi ile vurmayı hedefliyor Son idmanda orta alanda Kaan’ı, sol bekte ise Abdülkerim’i deneyen tecrübeli hoca rakibin Amrabat ve Rashford’dan oluşan sol kanadını ise Tete ve Sacha Boey ile zor duruma düşürüp, galibiyete ulaşmayı planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2023 Güncelleme 03 Ekim 2023, 07:02
Avrupa’da zafer zamanı! Galatasaray’ın Teknik Patronu Okan Buruk imha planına başladı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Manchester United ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde tüm hazırlıklarını yaptı. Ekibiyle birlikte rakibi detaylıca analiz eden Buruk, oyuncularından da United'ın mevcut zaaflarını kullanmasını istedi.

UNITED'DAKI SAVUNMA KRİZİ
Deneyimli teknik adam, öncelikle United'ın savunma hattındaki zaafları değerlendirmek istiyor. Ağır bir savunma hattına olan United'ı defansın arkasına atılacak toplarda Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ile vurmak isteyen Cimbom'un hocası ayrıca, orjinal pozisyonu olmamasına rağmen zorunluluktan sol bekte oynamak zorunda kalacak Amrabat'ı da Tete ve Boey ile zor duruma düşürmek istiyor. Manchester United'ın yumuşak karnı olarak görülen sol kanadında Amrabat ile Rashord'un oynaması, avantaja çevrilmeye çalışılacak.

BURUK'TAN GÜVENLİ ORTA SAHA
Öte yandan Buruk'un bugünkü zorlu maçta orta alanda merkezde Lucas Torreira ile Kaan Ayhan'ı oynamayı düşündüğü öğrenildi. Bu durumda Tete ve Zaha kanatlardan rakibi zorlarken, Kerem Aktürkoğlu da 10 numarada görev alacak ve Icardi'ye gol pozisyonları hazırlayacak. 4-4-1- 1 ve 4-4-2 sistemleri üstümde duran Buruk, maçın gidişatına göre farklı kombinasyonları da devreye sokmayı düşünüyor.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Devler Ligi'nde Manchester United ile oynanacak maç öncesinde Cimbom'un teknik patronu Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Buruk, "Oyuncularım ve biz hazırız.

Ligdeki performansımızı burada sürdürmek istiyoruz. Çok iyi bir takımla karşılaşacağız. Her ne kadar insanların gözünde başarısız görünse de çok iyi bir kadrosu var Manchester United'ın. Maç için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam, "Rakibin artı ve eksiklerine göre düşüncelerimiz var. Kendi oyuncularımız üzerinden bir plan belirledik. Bunu uygulamaya çalışacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

ALTAY'DAN GALATASARAY CEVABI
Manchester United'ın kalecisi Altay Bayındır, 'Galatasaray'da oynar mısın?' sorusuna cevap verdi. İngiliz ekibinin file bekçisi, "Ben profesyonel oyuncuyum. Her olaya profesyonel yaklaşırım. Fenerbahçe'nin yeri bende bambaşka ama sonuçta bizler profesyonel oyuncularız, hayatımıza o şekilde bakmamız gerekiyor" cevabını verdi.

BURUK'TAN TAKTİK ÖNLEMİ
Maçın oynanacağı statta kameralar olduğu için G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbul'daki antrenman sonrası seyahatin daha faydalı olacağı yönünde karar verdi.

UNİTED'IN CANINI YAKABİLİRİZ
Galatasaray'ın yıldızı Zaha dünkü basın toplantısında, "Manchester United'ın canını yakacak kaliteye sahibiz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN