İspanyol devi Real Madrid, genç file bekçisi Onuralp Çevikkan'ın peşine düştü

Trabzonspor’un genç eldiven Onuralp Çevikkan için İspanyol devi, Bordo-Mavililere ilgi kağıdı gönderdi. Genç ismin, milli takım ve U19 maçlarının takip edildiği ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 07 Nisan 2024, 06:58 Güncelleme 07 Nisan 2024, 06:58
İspanyol devi Real Madrid, genç file bekçisi Onuralp Çevikkan’ın peşine düştü

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'a sezon başında Altınordu kulübünden 700 bin Euro bonservis bedeli ile transfer edilen 18 yaşındaki file bekçisi Onuralp Çevikkan, henüz A takımda hiç forma şansı bulamasa da Real Madrid'in dikkatini çekti. Oyuncunun U18 milli takımı ile Trabzonspor'un U19 takımında oynadığı maçları takip etmek için kulübe ilgi kağıdı gönderen Real Madrid kulübü yetkilileri, bu maçları yakından takip etti.

Bu sezon U19 takımında 7 ve U18 milli takımında ise 3 maça çıkan Onuralp Çevikkan'ın özellikle U18 milli takımının İspanya ile oynadığı ve 1-1'lik skorla berabere kaldığı maçtaki performansıyla dikkat çektiği öğrenildi. Bu süreden sonra oyuncuyla ilgilenmeye başlayan İspanyol devinin sezon sonunda bir hamle yapıp yapmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise Onuralp Çevikkan ile ilgili olarak, "Onuralp hem çok yetenekli ve gelişime açık bir oyuncu hem de müthiş karakterli bir oyuncu. Yolu ve önü çok açık" ifadelerini kullandı. Bu arada Onuralp'in olası ayrılık ihtimalinde Altınordu kulübünün yüzde 25'lik sonraki satıştan pay hakkı bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN