Okan Buruk'tan Zaha'ya ültimatom: Aralarında geçen diyaloğu TAKVİM açıklıyor!

Zaha’nın A. Demirspor maçından önce Okan Buruk’la görüştüğü ve 11’de oynamak istediğini söylediği öğrenildi. Buruk’un ise Zaha’ya, “Ben asla isme formam vermem. Formayı hak eden giyer” dediği ifade edildi.

Giriş Tarihi 01 Mayıs 2024, 07:02 Güncelleme 01 Mayıs 2024, 09:00
Okan Buruk’tan Zaha’ya ültimatom: Aralarında geçen diyaloğu TAKVİM açıklıyor!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da son maçlarda yedek kulübesine hapsolan Wilfried Zaha ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Fildişili kanat oyuncusunun Adana Demirspor maçından önce teknik direktör Okan Buruk'la bir toplantı yaptığı ve yedek kalmaktan çok sıkıldığını ve ilk 11'de oynama isteğini ilettiği ifade edildi.

Deneyimli çalıştırıcının ise 31 yaşındaki yıldıza, "Ben asla isme forma vermem. Benim takımımda formayı hak eden giyer" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Buruk'un Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'i de örnek göstererek, "Davinson'da kariyerli ve ismi olan bir oyuncu ama şu an Abdülkerim ve Nelsson oynuyor. Çünkü formayı onlar hakediyor. Hakettiğin zaman sen de oynarsın" dediği ifade edildi.

Fildişili yıldız, maçtan önce İstanbul'da yapılan son idmanda sakatlanmış ve Adana Demirspor maçının kadrosunda yer almamıştı. Ligde 28 maçın 13'üne ilk 11'de başlayan Zaha'nın 9 gol, 3 asisti bulunuyor.

ADALETLİ DAVRANIYOR
Galatasaraylı futbolcuların da Okan Buruk'un forma verme konusunda adaletli davrandığını söyledikleri ve Buruk'tan son derece memnun oldukları da gelen haberler arasında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN