İşte Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı muhtemel 11’leri!

Trendyol Süper Lig’in 35’inci haftası bu akşam başlıyor. Geride kalan haftada ezeli rakibi Fenerbahçe’ye 2-1 yenilerek sahadan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, evinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Siyah beyazlı ekibin tek düşüncesi taraftarı önünde hanesine 3 puan yazdırmak ve Avrupa kupaları iddiasını sürdürmek. Ayrıca kupaya da moralli çıkmak amacında olan Kartal’ın nasıl bir kadro ile mücadele edeceği merak konusu. Serdar Topraktepe’nin sahaya sürmesi beklenen oyuncular belli oldu. İşte Beşiktaş’ın Çaykur Rizespor karşısındaki muhtemel 11’i…

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2024, 10:09 Güncelleme 03 Mayıs 2024, 11:15
İşte Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı muhtemel 11’leri!

İÇİNDEKİLER

Bu sezon aldığı sonuçlarla zirve mücadelesine uzun süre önce havlu atan Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşacak. TÜPRAŞ Stadyumu'nda oynanacak zorlu karşılaşmadan zaferle ayrılmayı hedefleyen siyah beyazlılar, yeniden dördüncü sıraya yükselmek ve Avrupa Konferans Ligi'ne katılabilme hakkını elinden kaçırmamak amacında. Başakşehir'in olası kaybıyla hedefine ulaşmayı hedefleyen Serdar Topraktepe ve öğrencilerinin nasıl bir dizilimle yeşil sahaya çıkacağı merak ediliyor. Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı muhtemel 11'leri haberimizde.

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında oynanacak olan Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ VE ÇAYKUR RİZESPOR'UN LİGDEKİ DURUMU

İki takım arasındaki zorlu randevu öncesi Beşiktaş 34 haftada topladığı 51 puanla 5'inci basamakta bulunuyor. 15 galibiyet ve 6 beraberliği bulunan siyah beyazlılar, Avrupa için kritik bir maça çıkacak. Karadeniz temsilcisi ise 14 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. 7 de beraberlik aldı. Toplamda 49 puanla 7'inci sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER

Beşiktaş, Çaykur Rizespor karşısına bazı futbolcularından yoksun çıkacak. Siyah-beyazlılar, alt baldır arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edilen Gedson Fernandes ve ağabeyinin cenaze törenine katılmak üzere Gana'ya giden Daniel Amartey'in Rizespor maçı kadrosunda yer alamayacağını açıkladı.

Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Al-Musrati'nin yanı sıra tedavileri devam eden Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic de forma giyemeyecek. Serkan Emrecan Terzi ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un da karşılaşmada görev yapması beklenmezken, Demir Ege Tıknaz'ın durumu son antrenmanın ardından netleşecek.

İKİ OYUNCU SINIRDA

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve Daniel Amartey sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Semih Kılıçsoy ve Daniel Amartey sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Alanyaspor mücadelesinde cezalı olacak. Bu arada Demir Ege Tıknaz da sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Öte yandan, sarı kart cezasını tamamlayan Jonas Svensson ise mücadelede görev verilmesi halinde forma giyebilecek.

BEŞİKTAŞ ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Mert Günok

Jonas Svensson

Omar Colley

Arthur Masuaku

Necip Uysal

Alex Oxlade-Chamberlain



Salih Uçan

Ghezzal

Ernest Muçi

Milot Rashica

Semih Kılıçsoy

ÇAYKUR RİZESPOR: Tarık Çetin, Taha Şahin, Alikulov, Emirhan Topçu, Halil İbrahim, Shelvey, Olawoyin, Akintola, Varesanovic, Zeqiri, Gaich