Fenerbahçe'den yerli kontenjanı için kritik hamle! Yıldız oyuncuyla anlaşma sağlandı, kulübü bekleniyor

Trendyol Süper Lig'de pazartesi akşamı Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler diğer yandan transfere de odaklanmış durumda. İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda hareket edecek olan yönetim, flaş bir ismi gündemine aldı. Menajeri ile el sıkışılan yıldız adayı için kulübünün onayı bekleniyor. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2024, 13:41 Güncelleme 03 Mayıs 2024, 13:44
Fenerbahçe’den yerli kontenjanı için kritik hamle! Yıldız oyuncuyla anlaşma sağlandı, kulübü bekleniyor

İÇİNDEKİLER

Bu sezon Galatasaray'ı geride bırakarak şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen Fenerbahçe'nin kalan 4 maçını da kazanması gerekiyor. Ayrıca Cimbom'un da puan kaybetmesini bekleyecek olan Kanarya, sonuç ne olursa olsun gelecek sene için de iddialı bir kadro kurmak amacında. Bunun için de görüşmeler başladı. Birçok oyuncuyu listesinde bulunduran teknik heyet ve izleme komitesi, raporlarını yönetime sunmayı sürdürüyor. Yerli kontenjanı konusunda da hazırlıklar yapılıyor. Süper Lig'de forma giyen bir isim ile anlaşma sağlandı, sıra kulübünde. Eğer el sıkışılırsa imzalar atılacak.

SON MAÇINDA BEŞİKTAŞ'I YENDİ

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son maçta Beşiktaş'ı ağırlayan Fenerbahçe, Michy Batshuayi ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 3 puana ulaşmayı başardı. Sarı lacivertliler pazartesi akşamı ise Konyaspor ile deplasmanda kritik bir mücadeleye çıkacak. İsmail Kartal ve öğrencileri yine kazanmak adına sahadaki yerini alacak. Eğer 3 puanla dönülürse iddia devam edecek. Aksi bir sonuç ise muhtemelen tüm hesapların bitmesine neden olacak.

TRANSFERE İDDİALI GİRİYOR

Bu sezon olduğu gibi gelecek sene de rakipleri karşısında güçlü bir kadro ile mücadele etmeye hazırlanan Fenerbahçe'de pek çok oyuncu listede bulunuyor. Kaleden forvete önemli takviyeler yapılacak. Bunun için de kollar sıvandı ve görüşmeler sürdürülüyor. Menajerler, oyuncular ve kulüpleri ile temaslar giderek yoğunlaşıyor. Ayrıca gönderilmek istenen futbolcular konusunda da girişimler var. Takım bulması istenen yıldızların maliytetinden kurtulunabilirse önemli hamleler gerçekleştirilecek.

FERDİ AYRILABİLİR

NEC Nijmegen'den 1.4 milyon euro karşılığında transfer edilen Ferdi Kadıoğlu artık yol ayrımında. Başkan Ali Koç'un da bir süre önce sezon sonunu işaret edecek şekilde açıklama yapması iddiaları kuvvetlendirmişti. Bugüne kadar gelen tekliflerin reddedildiği milli futbolcuya artan talep üzerine artık yeni bir arayışa geçen Fenerbahçe, aradığı ismi İstanbul'da buldu.

LEVENT MERCAN LİSTEDE

Ferdi sonrası yerli hamlesi yapmak isteyen Fenerbahçe'nin listesine giren ilk isim Levent Mercan oldu. 23 yaşındaki gurbetçi oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefleyen yönetim ve teknik heyet, Karagümrük ile görüşmelere başladı. Oyuncu tarafında sorun bulunmazken kulübünün vereceği cevana göre hem genç isim hem de diğer transferlerde farklı rota belirlenecek.