Samsunspor - Trabzonspor maçı sonrası gerilim yükseldi! Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında tartışma: Hoş olmadı

Samsunspor - Trabzonspor maçının ardından Uğurcan Çakır ve Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol arasında tartışma yaşandı. Araya futbolcular girdi, yaşanan gerilim bir süre sonra sakinleşti. Uğurcan, sinirli bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Öte yandan Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Uğurcan Çakır'ın kendisine yaptığı harekete değindi. Gisdol, "Çok hoş bir şey olmadı açıkçası ama bunun sahada kalması daha iyi olur" dedi.

Giriş Tarihi 05 Mayıs 2024, 00:41 Güncelleme 05 Mayıs 2024, 00:41
Samsunspor - Trabzonspor maçı sonrası gerilim yükseldi! Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında tartışma: Hoş olmadı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de Samsunspor'un sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından tartışma çıktı.




UĞURCAN, SAMSUNSPOR'UN HOCASIYLA İTİŞTİ

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, müsabakanın ardından kutlama için sahaya giren Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol'e doğru yöneldi.



Milli futbolcunun galibiyet sevinci için futbolcularına koşan tecrübeli hocayı itmesi kısa süreli gerginliğe neden oldu.


TANSİYON YÜKSELDİ

Diğer oyuncuların araya girmesinin ardından olay büyümeden önlenirken, Uğurcan Çakır'ın sinirli bir şekilde soyunma odasına yürüdüğü görüldü.

Milli eldivenin sahayı terk etmesinin ardından orta sahada toplanan futbolcular arasında da ufak çaplı tartışma yaşandığı gözlemlendi.


GİSDOL: HOŞ OLMADI
Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 3-1'lik Trabzonspor galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı. Gisdol, Uğurcan Çakır'ın maç sonrası kendisine yaptığı harekete de değindi.


"Maç sonunda Uğurcan Çakır'ın size bir hareketi oldu. Aranızda bir şey geçti mi?" sorusunu yanıtlayan Gisdol, "Çok hoş bir şey olmadı açıkçası ama bunun sahada kalması daha iyi olur." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN