Dusan Tadic’in eşi Dragana Vukanac kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve hayatına dair bilgiler…

Ajax ile yollarını ayırdıktan sonra Beşiktaş'a imza atması an meselesiyken Fenerbahçe için İstanbul'a gelen Dusan Tadic, sarı lacivertliler için 2023-2024 sezonunda en çok katkı veren isimler arasında yer almayı başardı. Hollanda'da geçirdiği kariyerinden sonra İstanbul'da yaşamaya başlayan deneyimli kanat oyuncusunun ailesine yönelik de internetteki arama motorlarına arama yapılıyor. Eşi de ilk sırada geliyor. Bugüne kadar özel hayatına dair pek detay vermeyen Tadic ile kiminle evli olduğu da öğrenilmek üzere sorgulanıyor. Peki, Dusan Tadic'in eşi Dragana Vukanac kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve hayatına dair bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2024, 08:37 Güncelleme 07 Mayıs 2024, 08:37
Dusan Tadic’in eşi Dragana Vukanac kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve hayatına dair bilgiler…

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de forma giyen Dusan Tadic, başarılı performansıyla taraftarların sevgilisi haline gelirken özel yaşamına dair pek çok bilgi de merak edilerek araştırılıyor. O konulardan biri de eşi. Kimle evli olduğu çok fazla bilinmeyen Sırp yıldızın hayat arkadaşı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Dusan Tadic'in eşi Dragana Vukanac kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve hayatına dair bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Dragana Vukanac kimdir?

Özel hayatında çok ön plana çıkan bir isim olmayan Dragana Vukanac, 2013'ten bu yana Dusan Tadic ile 2013 yılından bu yana evli. Vasily, Veljko ve Tara adında 3 çocuk annesi.

Yaşı net olarak bilinmemekle birlikte 35 civarlarında olduğu tahmin edilmektedir. Eşi Dusan gibi kendisi de Sırp asıllıdır. Çocuklarına düşkün bir anne profili çizmekle birlikte hayatta onları sürekli desteklemektedir.

Dragana Vukanac Instagram hesabı var mı?

Dusan Tadic'in eşi olarak internette en çok aranan futbolcu eşleri arasına girmeyi başaran Dragana Vukanac, sosyal medyada da takip edilmek üzere araştırılıyor.

Ancak kendisinin Instagram hesabı bulunmamaktadır. Eşi Dusan da kendisini neredeyse hiç paylaşmamaktadır.