Gözleri Türkiye’de

Türkiye denizi, kumu, güneşiyle tatilcileri mest etti. Dünyanın önde gelen seyahat dergileri, görülmesi gereken 100 tatil bölgesine Bozcaada, Kapadokya’yı ekledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2017 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 02:06
Gözleri Türkiye’de

İÇİNDEKİLER

Dört bir yanı ayrı cennet olan Türkiye, tatilcilerin gözdesi haline geldi. Yaz aylarının gelmesiyle milyonlarca turist, ülkemize akın etti. Doğal güzellikleri ve doğası, tatilcileri mest etti. Ülkemizin bu güzellikleri, yabancı seyahat sitelerinin de ilgisini çekti. 'Business Insider', Lonely Planet, Suitcase ve Airbnb gibi ünlü seyahat dergileri, son sayısında yayınladığı 'Görülmesi gereken 100 turizm beldesi' yazısında Türkiye'ye dikkat çekti. Son dönemde turizmin parlayan yıldızı haline gelen Bozcaada, listeye girdi. 'Bozcaada'da gevşeyin' başlığıyla verilen yazıda ünlü tatil adası için "Bozcaada'da zaman yavaş ve nostaljik geçiyor" ifadesine yer verildi.

STAR WARS ÇAĞRISI
Listeye giren bir diğer tatil bölgemiz Kapadokya için ise 'Star Wars filminden kalma gibi' denildi. İstanbul'a gelen turistlerin uğrak mekanı Kapalı Çarşı'ya da dikkat çeken dergiler 'İstanbul Kapalı Çarşı'da kaybolana kadar dolaşın' ifadesine yer verdi.