WhatsApp'ın yeni kararı kullanıcıları şaşırttı: O özellik geri çekildi!

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni kararı kullanıcılarını şaşırttı. Sürekli yaptığı yeniliklerle gündeme gelen WhatsApp bu sefer duyurduğu bir özelliği geri çekti.

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2019, 19:49 Güncelleme 12 Mayıs 2019, 19:49
WhatsApp’ın yeni kararı kullanıcıları şaşırttı: O özellik geri çekildi!

İÇİNDEKİLER

WhatsApp yenilikler yapmaya devam ederken bu kez aldığı kararla kullanıcılarını üzdü. Yaptığı yenilikler ve kullanışlı değişilikleriyle büyük övgüler alan WhatsApp, Android sürümlerindeki kararıyla büyük tepki topladı.

Twitter'ın da aralarında yer aldığı çok sayıda büyük şirket, uygulamalarında karanlık mod özelliğini sunmaya başladı. Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp karanlık mod özelliğini bir süredir test ediyordu.

WHATSAPP KARANLIK MOD ÖZELLİĞİNİ KALDIRDI

Sadece WhatsApp beta kullanıcılarına açık olan karanlık mod son güncelleme ile birlikte uygulamadan çıkarıldı. WABetaInfo sitesine göre 2.19.123 ve 2.19.124 numaralı güncellemelerde karanlık moda ait tüm referanslar kaldırıldı.

WhatsApp'ın neden böyle bir hamle gerçekleştirdiği tam olarak bilinmiyor ancak bir hata nedeniyle kaldırılmış olma ihtimali de var. Şirket henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

Facebook birkaç hafta önce Messenger için bu özelliği aktif hale getirmişti.