PUBG'ye yeni güncelleme geliyor! O özellik artık aktif olacak

PUBG Türkiye'de ve dünyada en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. PUBG'ye gelecek yeni özellikler ve güncellemeler bu nedenle oyunun meraklıları tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. PUBG'ye gelecek yeni özellikle kullanıcılar artık arkadaşlarıyla rahatlıkla irtibat kurabilecek. Peki, PUBG'ye gelecek olan yeni güncelleme ne? İşte o güncellemeye dair detaylar...

Giriş Tarihi 21 Haziran 2019, 14:00 Güncelleme 21 Haziran 2019, 16:29
PUBG’ye yeni güncelleme geliyor! O özellik artık aktif olacak

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG için yeni bir güncelleme daha gelecek. Gelen güncellemeyle birlikte oyuncular artık daha rahat iletişim kurabilecek. Şimdi birçok PUBG oyuncusu gelecek bu güncellemede hangi özelliklerin bulunduğunu araştırıyor.

RADYO MESAJLARI AKTİF OLACAK

PUBG'ye gelen yeni güncellemenin ardından artık radyo mesajları aktif olacak. Dönemin efsane oyunları arasında yer alan Counter Strike'da alışkın olduğumuz radyo mesajları PUBG'de de yer alacak.

RAHATÇA İLETİŞİM KURULABİLECEK

Bu sayede PUBG oyuncuları yazı ve mikrofona ihtiyaç olmadan rahat bir şekilde takım arkadaşlarıyla haberleşecek.

Gelecek güncellemeyle birlikte takım arkadaşlarınızdan cephane isteyebilecek ve onlara düşmanın geldiğini radyo mesajları sayesinde iletebileceksiniz.

HENÜZ TEST AŞAMASINDA

Birçok PUBG meraklısının heyecanla beklediği güncelleme henüz test aşamasında. Güncellemenin yakında diğer özelliklerin eklenmesiyle birlikte aktif edileceği tahmin ediliyor.