Instagram çöktü mü? 10 Eylül tarihinde Instagram'da erişim sorunu mu yaşanıyor?

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan sosyal medya platformu Instagram'da çökme problemi olup olmadığı kullanıcılar tarafından merakla araştırılıyor. Instagram çökme problemiyle yine gündeme geldi. Instagram çöktü mü sorusunun yanıtı bu nedenle merak ediliyor. Peki, Instagram çöktü mü? 10 Eylül tarihinde Instagram'da erişim sorunu mu yaşanıyor?

Giriş Tarihi 10 Eylül 2019, 00:32 Güncelleme 10 Eylül 2019, 01:43
Instagram çöktü mü? 10 Eylül tarihinde Instagram’da erişim sorunu mu yaşanıyor?

İÇİNDEKİLER

Çok kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram'da erişim problemleri yaşanmaya başlandığı kullanıcıların konuştuğu konular arasında bulunuyor. Şimdilerde Google arama motorunda Instagram çöktü mü sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram'da bazı kullanıcılarda yavaşlama yaşandığı belirtilirken, bazı kullanıcılarda da hiçbir sorun bulunmuyor. Konuya dair Instagram'dan resmi bir açıklama yapılmadı.

INSTAGRAM HAKKINDA

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır.