Milyonlarca WhatsApp kullanıcısına kritik uyarı! Sakın o linklere tıklamayın

Dünyaya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp genelde güncellemelerle gündeme geliyor. Bu uygulama üzerinden her gün milyarlarca mesaj gönderiliyor. En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan gelen linklere dikkat ediyor musunuz? WhatsApp kullananlar özellikle size gelen bu linklere dikkat edin. İşte WhatsApp kullanıcılarının dikkat etmesi gereken durumlar...

Giriş Tarihi 15 Eylül 2019, 23:13 Güncelleme 15 Eylül 2019, 23:13
Milyonlarca WhatsApp kullanıcısına kritik uyarı! Sakın o linklere tıklamayın

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp yaptığı güncellemelerle sürekli gündem oluyor. Son dönemlerde siber güvenlik uzmanları popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcılarını hedef alan yeni bir dolandırıcılık yöntemi tespit etti. Peki, bu dolandırıcılık yönteminden nasıl korunulur? İşte merak edilen o detay...

DOLANDIRICILARIN YENİ YÖNTEMİ

Siber güvenlik uzmanları WhatsApp kullanıcılarını hedef alan yeni bir dolandırıcılık yöntemini açıkladı. Dolandırıcılar hediye internet paketi vaadiyle WhatsApp kullanıcılarını dolandırmaya çalışıyor.

KULLANICILARI KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

Siber dolandırıcılar WhatsApp uygulamasının yıl dönümünü kutlamak amacıyla 1000 GB internet hediye edeceğini belirterek kullanıcıları kandırmaya çalışıyor.

ÖNEMLİ UYARI

Uzmanlar WhatsApp'ın böyle bir kampanyası bulunmadığının altını çiziyor ve bu link'e tıklayan kullanıcıların cihazlarını hacker'lara karşı korumasız hale getirebileceği uyarısında bulunuyor.