PUBG Mobile'dan hile yapanlara uyarı! Hesapları o süre zarfında kapalı kalacak

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG hile yapanlar için önemli bir uyarıda bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan PUBG Mobile'da çeşitli yöntemlerle hile yapması durumunda büyük cezalar verileceğini açıkladı. İşte PUBG tarafından yapılan o açıklama...

Giriş Tarihi 07 Ekim 2019, 19:01 Güncelleme 07 Ekim 2019, 21:45
PUBG Mobile’dan hile yapanlara uyarı! Hesapları o süre zarfında kapalı kalacak

İÇİNDEKİLER

Dünyayı kasıp kavuran PUBG'nin mobil versiyonunda bazı oyuncuların çeşitli yöntemlerle hile yapması, diğer oyuncuların canını sıkıyor. PUBG'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamayla bu durumun önüne geçmek için büyük cezalar verileceği belirtildi.

GÜNCEL LİSTESİ PAYLAŞILACAK

Özellikle diğer oyuncuların rapor ve şikayetlerini dikkate alma hususunda daha da hassas davranacak olan PUBG Mobile, hile yapan kullanıcıların güncel listesini de herkesle paylaşacak.

BUGÜNE KADAR 3 BİN 500 KİŞİ...

Eylül ayındaki şikayet ve tespitlerle şimdiye kadar 3 bin 500 kişi tam 10 yıl boyunca oyuna girememe yasağı aldı.

PUBG'den yapılan açıklama şöyle:

Sevgili PUBG MOBILE oyuncuları, Her oyuncu için adil ve eğlenceli bir oyun ortamı sunmaya ve hile yapmayı önlemeye her zaman çalıştık

Bu konuyu çok ciddiye alıyoruz; Bu nedenle, ihlal edilen her bir hesaba 10 yıllık bir yasak verilmiştir.

Tüm oyunculara adil oyunun önemini hatırlatmak isteriz ve PUBG MOBILE'ı adil ve eğlenceli tuttuğunuz için teşekkür ederiz.

Bir oyuncunun aldatmakta veya bir maçta oyun oynamalarına dürüst olmayan bir şekilde yardımcı olmak için izinsiz bir 3. taraf uygulamasını kullandığından şüpheleniyorsanız, lütfen bizi bilgilendirmek için oyun içi raporlama sistemini kullanın.

Tüm bu raporları iyice araştırıyoruz ve bulgular size bildirilecektir.

Dolandırıcılara karşı katı bir disiplin vermeye ve onaylanan dolandırıcıların kimliklerini yayınlamaya devam edeceğiz. PUBG MOBILE'ı daha iyi bir oyun yapmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.