Instagram karanlık mod ayarı nasıl yapılır? iOS ve Android Instagram karanlık mod özelliği...

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram yeni bir özelliği kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Instagram kullanıcıları özelliğin sunulmasıyla birlikte Instagram karanlık mod ayarı nasıl yapılır sorusuna yanıt arıyor. Peki, iOS ve Android Instagram karanlık mod özelliği nasıl yapılmaktadır? İşte merak edilen bilgiler...

Giriş Tarihi 08 Ekim 2019, 20:02 Güncelleme 08 Ekim 2019, 20:02
Instagram karanlık mod ayarı nasıl yapılır? iOS ve Android Instagram karanlık mod özelliği...

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya platformu Facebook'un bünyesinde yer alan fotoğraf ve video uygulaması Instagram yeni bir özellikle gündeme geldi. Gelen özellikle birlikte Instagram, karanlık modunu kullanıcıların beğenisine sundu. Şimdi Instagram kullanan kişiler Instagram karanlık mod ayarı nasıl yapılır sorusuna yanıt arıyor. İşte iOS ve Android Instagram karanlık mod özelliği...

INSTAGRAM KARANLIK MOD AYARI NASIL YAPILIR?

iOS işletim sistemini kullanan kişiler öncelikle iOS 13 güncellemesini yapmalıdır. Güncellemeyi yaptıktan sonra iPhone-Ayarlar'a girerek ekran ve parlaklık seçeneğine tıklayın ardından önünüze gelen menüde Koyu Mod'u seçin. Artık Instagram'ı karanlık mod ile kullanabilirsiniz.

Instagram Android gece modu ayarı için bir sonraki sayfaya geçiniz...

Android işletim sistemini kullanan kişilerin öncelikle Google Play Store'u açması gerekiyor. "Uygulamalarım ve oyunlarım" menüsüne girerek Instagram'ı seçin. Sayfayı aşağı doğru çekerek Beta sürümüne katıl yazısını görene kadar devam edin. Yazıyı gördüğünüzde Katıl butonuna basın. 20 dakika sürenin ardından tekrar "Uygulamalarım ve oyunlarım" kısmına girerek yeni gelen güncellemeyi yükleyin. Ardından telefonunuzun Ayarlar menüsünden Gece Modu yazdıktan sonra ayarlardan modu ayarlayıp Instagram'ı karanlık modda kullanın.

INSTAGRAM HAKKINDA

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır.