WhatsApp tarafından kullanıcılara sunulan yeni özellikler beğenildi

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp bu kez yeni bir özellikle gündeme geldi. WhatsApp kullanıcıları tarafından bir süredir merakla beklenen karanlık mod geliyor. Göz konforu sağlaması nedeniyle milyonlarca kişi tarafından beklenen modun yakın bir süreçte kullanıma sunulması bekleniyor.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 09:03 Güncelleme 17 Ekim 2019, 17:26
WhatsApp tarafından kullanıcılara sunulan yeni özellikler beğenildi

İÇİNDEKİLER

Whatsapp ile ilgili yeni bir özellik milyonlarca kullanıcıyı sevindirecek türden. Whatsapp karanlık mod özelliği ile kullanıcıları adeta mest etti. Aylık 1 milyardan fazla kullanıcı sayısına ulaşan WhatsApp'a Instagramın ardından o özellik geldi. WhatsApp tarafından kullanıcılara sunulan yeni özellikler kullanıcılar tarafından yakından takip ediliyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

WHATSAPP'TA KARANLIK MOD ÜÇ FARKLI ŞEKİLDE KULLANILACAK!

Aylık 1 milyarın üzerinde aktif kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran WhatsApp'a Instagramın ardından karanlık mode özelliği geliyor. WhatsApp geliştiricileri için Android'in beta sürümünde ortaya çıkan özelliğin yakın zamanda kullanıcılara da sunulması bekleniyor.

Yayınlanacak güncelleme sonrası karanlık mod WhatsApp kullanıcılarına "açık", "karanlık" ve "sistem temelli" olmak üzere üç farklı mod da sunulacak. Söz konusu özellik karanlık ortamda kullanıcıların göz sağlığını korurken, OLED ekran teknolojisine sahip cihazlarda da batarya tüketimini düşürüyor.

KISA BİR SÜRE SONRA KULLANIMA SUNULACAK

WhatsApp geliştiricileri, Android için yeni bir beta sürüm yayınladı. Söz konusu sürüm, WhatsApp'ın uzun süredir beklenen karanlık mod özelliğine kısa bir süre sonra kavuşacağını gösteriyor.

SEÇENEKLER OLACAK

Güncelleme yayınlandıktan sonra özellik kullanıcılar tarafından "açık", "karanlık" ve "sistem temelli" olarak seçilebilecek.

O SÜRÜMLER ARTIK KULLANAMAYACAK

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde yer alan mesajlaşma uygulaması WhatsApp tarafından alınan yeni karar çok konuşulacak. WhatsApp bazı iOS ve Android sürümlerine desteği kesmeye hazırlanıyor. Şimdi milyonlarca WhatsApp kullanıcısı hangi sürümlere desteğin kesileceğini merak ediyor.