Son dakika: Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? Akış yenileme hatası...

Instagram çöktü mü sorusu günün en araştırılanları arasında yer alıyor. Bugün akşam saat 17.00'den itibaren Instagram'da çökme yaşandığı konuşuluyor. Şu sıralar Instagram'a giren kullanıcılar "Akış yenilemedi" sorunuyla karşı karşıya kaldı. Instagram'da erişim problemleri yaşanmaya başlandığı kullanıcıların konuştuğu konular arasında bulunuyor. Peki, Instagram neden açılmıyor? İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 28 Kasım 2019, 17:32 Güncelleme 28 Kasım 2019, 19:18
Son dakika: Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? Akış yenileme hatası...

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de ve dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılan Instagram'da şu saatlerde bir çökme yaşanıp yaşanmadığı merak konusu oldu. Fotoğraf ve video uygulaması Instagram'a giren kullanıcılar "Akış yenilemedi" problemiyle karşı karşıya kalıyor. Bu nedenle arama motorlarında şu sıralarda merakla araştırılan sorular arasında Instagram çöktü mü sorusu yer alıyor.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Instagram'da bazı kullanıcılar "Akış yenilenemedi" sorunuyla karşı karşıya geliyor. Uygulamada bazı kullanıcılarda yavaşlama yaşandığı belirtilirken, bazı kullanıcılarda da hiçbir sorun bulunmuyor. Konuya dair Instagram'dan resmi bir açıklama yapılmadı.

Canlı arıza haritası üzerinden sorun şu şekilde gözüküyor:

INSTAGRAM HAKKINDA

2010 tarihinde Kevin Systorm ve Mike Krieger tarafından kurulan ve ilk olarak Burbn ismiyle piyasaya çıkan İnstagram, dünya çapında 500 milyon kullanıcıya sahiptir.

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır.