Müthiş özellikler geliyor! WhatsApp ve WEB WhatsApp kullananlar dikkat! Arkadaş ekleme

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp ile ses gönderme ve görüntülü/görüntüsüz konuşma imkanlarını bulabilmek mümkün. Teknoloji severleri mutlu edecek bir haber geldi ve WhatsApp ve WEB WhatsApp kullanıcıları yeni özellikler ile pek çok seçeneğe kolayca ulaşabilecek. Kullanıcılarına daha faydalı olmak ara ara güncelleme yapan, dünya genelinde milyarlarca kişinin kullandığı WhatsApp’ta arkadaş ekleme ve diğer özellikler nasıl kullanılacak? İşte ayrıntılar…

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2020, 13:12 Güncelleme 05 Temmuz 2020, 13:12
Müthiş özellikler geliyor! WhatsApp ve WEB WhatsApp kullananlar dikkat! Arkadaş ekleme

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü WhatsApp uygulaması hem WEB hem de mobil versiyonunda güncelleme yaparak 3 bomba gibi özellik sunuyor. Özellikle WhatsApp arkadaş ekleme kolaylığı kullanıcılar tarafından şimdiden ilgi görmeye başladı. IOS ve Android kullanıcılarının faydalanabileceği, aynı zamanda corona virüsten dolayı home office çalışmasının armasıyla WhatsApp Web'de de aynı özelliklere ulaşılabilecek. İşte merak edilen yeni özellikler…

KARE KOD İLE ARKADAŞ EKLEME KOLAYLIĞI SUNULUYOR

WhatsApp'ta yakında QR kod ile kişi eklenebilecek. Bu özellik sayesinde QR kodlar, kullanıcıların telefon numaralarının kaydedilme ihtiyacını ortadan kaldıracak. Çünkü WhatsApp, bu kodlar sayesinde kişilerinize yeni birini otomatik olarak ekleyecek.

KONFERANS ÖZELLİĞİNDE İYİLEŞTİRMELER YAPILDI

Son dönemde en çok kullanılan özelliklerin başında gelen konferans özelliğinde de iyileştirmeye gidiliyor. WhatsApp'ta 8 kişinin aynı anda video konferans yapabilmesinin önünü açtı. Bu özellik üzerinde çalışmalarını sürdüren geliştiriciler, artık istenilen kullanıcının ekranını büyütmenize imkan tanıyacak.



HAREKETLİ ÇIKARTMALAR EKLENDİ

WhatsApp'ın Android beta sürümünde hareketli çıkartmalar özelliğinin göründüğünden bahsetmiştik. WhatsApp'ın açıklamalarına göre bu özellik artık hazır ve aktif edileceği günü bekliyor. Bir sohbet esnasında hareketli çıkartmalar gönderebileceğiniz bu özellik, WhatsApp deneyiminize önemli bir yenilik kazandırmış olacak.

WHATSAPP KARANLIK MOD NASIL KULLANILIR?

Özelliği Google Chrome'da seçmek çok basit. Her zamanki gibi web.whatsapp.com adresine giriş yapıyorsunuz. QR kodu okuttuktan sonra yukarıda gözüken üç nokta bölümünden Ayarlar'ı seçin. Orada Tema ayarını göreceksiniz. Geriye kalan tek şey ise oradan Koyu modu seçip tamam demeniz.