TikTok Spotify premium nasıl alınır? TikTok ücretsiz Spotify premium kodu nasıl kullanılır, nereye yazılır?

Gündemde teknoloji severler tarafından yoğun bir şekilde TikTok Spotify premium nasıl alınır? Sorusunun yanıtı araştırılır oldu. Sosyal medyada zamanını çok geçirenler özellikle TikTok kullanıcıları, Spotify Premium'a üç veya dört ay boyunca ücretsiz sahip olabileceğini öğrenince detaylar büyük bir merak konusu oldu. Peki TikTok ücretsiz Spotify premium kodu nasıl kullanılır, nereye yazılır?

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2021, 09:07 Güncelleme 16 Temmuz 2021, 09:07
TikTok Spotify premium nasıl alınır? TikTok ücretsiz Spotify premium kodu nasıl kullanılır, nereye yazılır?

İÇİNDEKİLER

TikTok Spotify premium nasıl alınır? TikTok ücretsiz Spotify premium kodu nasıl kullanılır, nereye yazılır? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılır oldu. Türkiye, İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa, İspanya ve Polonya ülkelerindeki TikTok kullanıcıları 3 ay süreyle Spotify'ı premium olarak kullanabilecekleri müjdesini duyduktan sonra konu gündemde yoğun ilgi görmeye başladı. İşte ayrıntılar…

ÜCRETSİZ SPOTİFY PREMIUM KODU NASIL ALINIR?

Tabi bu fırsattan yararlanmak için bazı şartları karşılayabiliyor olmanız gerekiyor. Söz konusu kullanıcıların yaşının 18 veya daha büyük olması gerekirken, daha önceden Spotify Premium'a abone olmamaları da gerekmekte. Yani daha önce Premium hesaba sahip olmadıysanız ve yaş kriterini karşılıyorsanız, üç ay boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

1 – ) TikTok uygulamasına giriş yapın ve arama bölümüne "Spotify" yazın.

2 – ) Arama sonuçlarının en üstünde 3 ay ücretsiz Spotify Premium fırsatı ile alakalı bir görsel karşınıza çıkacak. Bu görsel Spotify'ın resmi TikTok hesabının hemen üst kısmında yer alıyor.

3 – ) Görsele tıkladıktan sonra 18 yaşında veya daha büyük olmanız gerektiğini belirten bir uyarı ile karşılaşacaksınız. "Kabul et ve Devam et" butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfanın alt kısmında yer alan promosyon kodunu kullanarak 3 ay boyunca ücretsiz Spotify Premium kullanmanızı sağlayacak promosyon koduna ulaşabilirsiniz.

4 – ) 3 ay ücretsiz kullan seçeneğine tıkladıktan sonra ilgili adımları takip ederek veya hemen üzerinde yer alan promosyon kodunu Spotify'da ilgili yere girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanya 12 Temmuz – 25 Temmuz 2021 tarihleri arasında geçerli, yani 25 Temmuz'dan sonra verilen bu promosyon kodlarını kullanmak mümkün olmayacak.