Bu türkü tıklama rekoru kırıyor!

Her bölümüyle izleyiciyi biraz daha ekrana bağlayan, bir sahnede ağlatırken bir sonraki sahnede güldürmeyi başaran “Kapalıçarşı”nın 18 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan 15. bölümü herkesi ekran başına kitledi...

Giriş Tarihi 19 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 06 Ekim 2017, 17:40
Bu türkü tıklama rekoru kırıyor!

İÇİNDEKİLER

Olgun Şimşek'in kardeşini bulmak için Kütahya'ya giderken trafik kazasında hayatını kaybeden Cemal'in cenazesinde seslendirdiği ağıt herkesi göz yaşlarına boğdu.


Önce dostluk, sonra umut, hayat kavgası, aşk ve sadakati masal gibi anlatan "Kapalıçarşı"nın senaristlerinden Neşe Şen, başarılı kalemini bir kere daha güzel bir türkü için konuşturdu. Hırsız Polis dizisi yayınlanırken yazdığı "İmkansız Aşk" ile çoğu kişinin dikkatini diziye çeken Neşe Şen, Kapalıçarşı ile de güzel bir türküyle yeniden dikkatleri üzerine çekmişti.


Sözleri Neşe Şen'e, bestesi ise yine Cem Yıldız'a ait olan "Cemal için Ağıt" adlı türküyü seslendiren Olgun Şimşek o içli yorumuyla herkesi ağlattı...

Olgun Şimşek'in ağıt söylediği video yine internet sitelerinde en çok tıklanan videolar arasına girdi.

Genç ölüm can yakıyor
Yok mu bunun sırası
Onu bırak da beni al
Ağlıyor bak sevdalısı

Güneş bile batıyor da
Adem oğlu ölmez mi?
Kendim kurban etsem
Gül Celam'im dönmez mi?


Bölüm yayınlandıktan sonra forumlarda ve çeşitli internet ortamlarında Olgun Şimşek'in seslendirdiği ağıt büyük ilgi gördü. İzleyenleri göz yaşlarına boğan ağıtla ilgili yorumlardan bir kaçı ise şöyle;

-Olgun Şimşek'in Gül Cemal'ini izlerken bir an Neşet Ertaş'tan bozlak mı dinliyorum diye düşünmeden edemedim. Yani o kadar şahane söyledi Olgun Şimşek. Kendisini bu konuda olağanüstü başarılı buluyorum.

-Zaten duygu patlaması yaşıyordum, üstüne Cemal'i öldürdüler. Bunlar yetmez gibi Olgun Şimşek'in uzun havası... Olmadı be Cemal.

Olgun Şimşek'in kardeşini bulmak için Kütahya'ya giderken trafik kazasında hayatını kaybeden Cemal'in cenazesinde seslendirdiği ağıt herkesi göz yaşlarına boğdu. Önce dostluk, sonra umut, hayat kavgası, aşk ve sadakati masal gibi anlatan "Kapalıçarşı"nın senaristlerinden Neşe Şen, başarılı kalemini bir kere daha güzel bir türkü için konuşturdu. Hırsız Polis dizisi yayınlanırken yazdığı "İmkansız Aşk" ile çoğu kişinin dikkatini diziye çeken Neşe Şen, Kapalıçarşı ile de güzel bir türküyle yeniden dikkatleri üzerine çekmişti. Sözleri Neşe Şen'e, bestesi ise yine Cem Yıldız'a ait olan "Cemal için Ağıt" adlı türküyü seslendiren Olgun Şimşek o içli yorumuyla herkesi ağlattı... Olgun Şimşek'in ağıt söylediği video yine internet sitelerinde en çok tıklanan videolar arasına girdi. Genç ölüm can yakıyor Yok mu bunun sırası Onu bırak da beni al Ağlıyor bak sevdalısı Güneş bile batıyor da Adem oğlu ölmez mi? Kendim kurban etsem Gül Celam'im dönmez mi? Bölüm yayınlandıktan sonra forumlarda ve çeşitli internet ortamlarında Olgun Şimşek'in seslendirdiği ağıt büyük ilgi gördü. İzleyenleri göz yaşlarına boğan ağıtla ilgili yorumlardan bir kaçı ise şöyle; -Olgun Şimşek'in Gül Cemal'ini izlerken bir an Neşet Ertaş'tan bozlak mı dinliyorum diye düşünmeden edemedim. Yani o kadar şahane söyledi Olgun Şimşek. Kendisini bu konuda olağanüstü başarılı buluyorum. -Zaten duygu patlaması yaşıyordum, üstüne Cemal'i öldürdüler. Bunlar yetmez gibi Olgun Şimşek'in uzun havası... Olmadı be Cemal.