Dizilerde oynuyorum ama gözüm sahnede

'Bez Bebek' dizisinde 'Petek' karakterini oynayan Begüm Öner, "Televizyon ve dizi oyunculuğu kursuna gittim ama asıl tutkum tiyatro" dedi

Giriş Tarihi 23 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 18 Ağustos 2010, 15:07
Dizilerde oynuyorum ama gözüm sahnede

İÇİNDEKİLER

Bez Bebek'te kötü kız 'Petek'i oynayan Begüm Öner'in, ilk bakışta bir İskandinav ülkesinden geldiğini düşünebilirsiniz... Manken Claudia Schiffer'ın gençliğine benzetilen Öner, henüz 20 yaşında... Genç oyuncu Cosmopolitan dergisine oyunculuk macerasını anlattı.
1989 Almanya doğumluyum. Doğumum annemle babamın iş sebebiyle Almanya'ya gittiği döneme denk gelmiş. Ben iki buçuk yaşındayken Türkiye'ye dönmüşüz. O yüzden ne yazık ki Almanca bilmiyorum. Teyzemin yönlendirmesiyle 10 yaşında bir ajansa kayıt oldum. İlk kez 11 yaşımda bir çikolata reklamında oynadım.
Televizyon ve dizi oyunculuğu kursuna gittim ama asıl tutkum tiyatro... İleride tiyatro oyuncusu olmayı hayal ediyorum.
İstanbul Ticaret Üniversitesi istatistik bölümünde okuyorum. Dersler çok zor ama seviyorum. Kafa yormak bana zevkli geliyor. Zaten bursluyum ve bu şansı kaybetmemek gerekiyor.
Boş vakitlerimde boncuklarla takı yapıyorum. Kayak yapmayı ve maça gitmeyi seviyorum. Koyu bir Fenerbahçeliyim. Narin görüntümün altında çılgın bir holigan var.

ESMER SEVERİM

Erkek arkadaş konusunda önemli kriterlerim var. Öncelikle özgüven sahibi olmalı. Dış görünüş olarak da esmerleri daha yakışıklı buluyorum.
Balık burcuyum. Balıklar gösterişli görünmeyi severler ama benim tam tersi sade bir tarzım var. Dikkat çekmeyi sevmiyorum. Sanırım burcumun duygusallık, içe dönüklük gibi dezavantaj olabilecek özelliklerini almışım.
Beni tanıyanlar soğuk ve ukala biri olduğumu sanıyor. Bu yanlış! Hiç öyle biri değilim aslında, sadece ben insanlarla yüz göz olmayı çok fazla sevmiyorum.