Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 107. Bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO sezon finali fragmanı izle

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 107. Bölüm fragmanı yayınlandı. 12 Haziran 2018 Salı günü 21:00'de ATV ekranlarında olacak EDHO 107. yeni bölümüyle sezon finali yapacak.

Giriş Tarihi 11 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 11 Haziran 2018, 20:31
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 107. Bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO sezon finali fragmanı izle

İÇİNDEKİLER

Her bölümü ile nefes kesen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından, yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.son bölüm finalinde Yaşar'ın mutlu günü bir felakete dönüşecektir. Eşi ile arabaya bindikleri anda tuzaklanan bomba patlar ve herkes şoka girer. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen son bölümün ardından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) son bölüm detayları...





"TUTUNACAK TEK ŞEY VAR; İNTİKAM!"

Yaşar'a düzenlenen suikastten sonra dostlarını bir bir ölüme yollayan Çakırbeylilerin tutunacağı tek şey kalmıştır; intikam... Bu ölüm kalım harbinde düşmanından bir adım önde olması gerektiğini bilen Hızır savaşa girdiği gücün de farkındadır. Bunun için silahlar kuşanılmadan önce çok iyi bir plan yapılmalıdır. Önce Hızır'ı sonra Ünal'ı bitirmek isteyen Sam de Ziya ile pazarlıklara devam eder. Gözlerinin önünde yaşanan korkunç olaydan sonra Hızır'a sarılıp, eve geri çağırması beklenen Meryem, aksine daha kararlı bir şekilde mahkemeye gitmek ister. Meryem'e yaşattıklarının ağırlığının farkında olan Hızır ise diretmekten vazgeçecektir. Daha fazla acıyı göğüslemesini istemediği karısıyla gittikleri duruşma salonunda belki de son kez bir arada olacaklardır.