ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert geçen 5 yılın en çok izlenen programı

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı büyük bir başarıya imza atarak, son 5 yılın en çok izlenen programı olmayı başardı. Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her sabah ATV'de!

Giriş Tarihi 04 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 04 Eylül 2018, 11:47
ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert geçen 5 yılın en çok izlenen programı

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında her sabah izleyici karşısına çıkan Müge Anlı, büyük bir başarıya imza attı. İlk bölümü 18 Ağustos 2008'de ekranlara gelen ve geldiği günden bu yana zirveyi elden bırakmayan Müge Anlı, geçtiğimiz 5 yılın en çok izlenen yapımı oldu.

Yaptığı her yayınla çok konuşulan ve gündem oluşturan Müge Anlı ile Tatlı Sert, son beş yıllık reyting analizlerine göre üst üste yüksek reyting skorları elde ederek, en çok izlenen TV içeriği oldu.

HER SEZON BÜYÜK BAŞARI

Media Cat dergisinde yer alan haberde, OpenMedia'nın son beş yıllık analizine göre 2013-2017 yılları arasında televizyonda en çok izlenen program Müge Anlı ile Tatlı Sert oldu. OpenMedia'nın son beş yıllık reyting analizlerinde Müge Anlı ile Tatlı Sert, beş yıl üst üste yüksek reyting skorları elde ederek, dizileri dahi geçip en çok izlenen TV içeriği oldu. 3 Eylül Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümüyle, yeni sezona hızlı bir başlangıç yapan, 10 yılda 2000'den fazla bölümle ekrana gelen Müge Anlı ve ekibi ilk günden bu yana, başarılarıyla adını TV tarihine altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. Çok konuşulan, gündem oluşturan program Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün atv'de!