ATV'de Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlıyor? Sen Anlat Karadeniz oyuncuları kimlerdir?

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan, başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile fenomen haline gelen Sen Anlat Karadeniz, aranın ardından yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon 21.bölüm sezon finali ile ara veren Sen Anlat Karadeniz, 22.yeni bölümüyle sezona merhaba diyecek. Sen Anlat Karadeniz, yeni sezon fragmanı ile bir anda gündeme oturdu. Şimdi en çok merak edilen Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlıyor sorusu oldu. Yeni gelen oyuncular diziye renk katacak. İşte Sen Anlat Karadeniz'in 2.sezonu hakkında tüm bilgiler...

Giriş Tarihi 08 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 08 Eylül 2018, 22:06
ATV’de Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlıyor? Sen Anlat Karadeniz oyuncuları kimlerdir?

İÇİNDEKİLER



ATV'nin
çarşamba akşamları zirveyi kimseye bırakmayan, reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni sezona bomba gibi dönmeye hazır. Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan Sen Anlat Karadeniz, 2.sezonuyla da izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Sen Anlat Karadeniz, yeni gelen oyuncularıyla karşımıza çıkacak.

Sen Anlat Karadeniz, son altı yılın iyi çıkış yapan ve en çok izlenen yapımı olmuştu.

SEN ANLAT KARADENİZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon fragmanı yayınlanmıştı. Sen Anlat Karadeniz geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru başlamış ve yayınlandığı ilk günden beri milyonları ekrana kilitlemişti.. Sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz'in Eylül ayının ikinci yarısında başlaması bekleniyor.

SEN ANLAT KARADENİZ'E YENİ GELEN OYUNCULAR KİMLER?

Çekimleri Karadeniz'de devam eden Sen Anlat Karadeniz dizisine Erdal Cindoruk dahil oldu. Yeni sezonda sürpriz bir karakter ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Cindoruk, "Sen Anlat Karadeniz uzun süredir yakalanamayan reytingleri yakaladı ve yeni sezonunda ben diziye dahil oldum, dolayısıyla oldukça heyecanlıyım. Dizide yine tehlikeli bir adamı oynuyorum. Her ne kadar sektöre bu tip rollerle başladıysam da uzun süredir bir mafya babasını oynamamıştım. Bu sefer bilge, ne dediğini ne yaptığını bilen bir "mafya babasını" oynuyorum" dedi.

Can Verel(Doktor Volkan)

1982 doğumlu olan Can Verel 36 yaşındadır. Omuz Omuza ve Gemilerde Talim Var projelerinde yer almıştır. Selena adlı dizide Alekto karakterine hayat vermiştir.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZON FRAGMANI

SEN ANLAT KARADENİZ KARAKTERLERİ, KİM KİMDİR?

Ulaş Tuna Astepe 1988 İzmit doğumludur. Lise eğitimini İstanbul Lisesi'nde tamamlayan oyuncu, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yaptıktan sonra tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başlamıştır. 'Cam Yapraklar' ve 'Bayrak' oyunlarındaki performansıyla tiyatro severlerin beğenisi kazanmıştır. 2012 yılında Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi Orhan karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 'Analar ve Anneler' dizisinde oynamıştır.

İrem Helvacıoğlu, 1990 yılında Almanya'da doğdu. Çocukluğu Almanya'da geçmesine rağmen aslen Ankaralı olan İrem Helvacıoğlu, oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro Eğitimi alarak başladı. Kariyerine ilk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile giriş yaptı. Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. Kurtlar Vadisi'nde Esra, Muhteşem Yüzyıl'da ise Clara rolü ile ekrana geldi. 2016 yaz sezonunda başlayan No:309 dizisinde Pelin Su karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu, gençlik dizisinin 39. bölümünde kadrodan ayrıldı.

Mehmet Ali Nuroğlu, 7 Eylül 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası subay olduğu için tayinlerle, kızkardeşi ve annesiyle Patnos, Kıbrıs, İstanbul, Tekirdağ, Ankara gibi yerlerde yaşamış. (ODTÜ) Orta Doğu Teknik Üniversitesi felsefe bölümünde 3 yıl birinci sınıfı okuduktan sonra, lise yıllarında okul kulüplerinde başladığı tiyatro oyunculuğunu meslek edinmeye karar verdiği için ayrılıp Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girdi.
Devlet Tiyatrolarında görev aldı. Hatta bir ara Semih Sergen'in asistanlığı yaptı. Konservatuvarın üçüncü sınıfında da TRT'deki "Yuvadan Bir Kuş Uçtu" dizisinde minik bir rol aldı. Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği Çemberimde Gül Oya adlı diziden teklif alınca İstanbul'a geldi. "Salvador Dalí Göndermeleri İçimi Isıtıyor" adlı tiyatro oyununda oynadı. Mehmet Ali Nuroğlu 2009 yılında evlendiği Selin Şekerci'den 25 Nisan 2011 tarihinde ayrıldı. Mehmet Ali Nuroğlu, 28.10.2011 tarihinde Çiçek Gülsen ile evlenmiştir.

Sinan Tuzcu, 10 Temmuz 1977 tarihinde Gaziantep'de doğmuştur. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği ön lisans eğitiminden sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro ana sanat dalından 2004 yılında mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra Londra'da "Arcola Theatre" bünyesinde bir sene sahne amirliği, elektrikçilik, ışıkçı vs. işlerde çalıştı. Konservatuar öncesi Ankara Devlet Tiyatrosu'nda yardımcı oyuncu olarak ilk profesyonel deneyimini yaşadı. 1998 yılında Ankara Sanat Atölyesi'ni kurdu. Beş sene profesyonel olarak orada çalıştı. Televizyonda 2006 yılında oynayan "Ihlamurlar Altında" dizisi ile tanındı. Yine 2006 yılında Engin Cezzar- Gülriz Sururi Tiyatrosunda Ayşe Opereti adlı oyunda oynadı.

4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Berk Gürman adında erkek ikiz kardeşi vardır. Müzik eğitimine küçük yaşta başladı. İlkokulu Özel Efdal Ana ve İlkokulunda tamamlayan Öykü Gürman, ortaokulu İstek Vakfı Acıbadem Lisesi'nde bitirdi.1997 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nin sınavlarını kazanarak eğitimine burada devam etti. Cihat Aşkın'dan özel keman dersleri aldı. 2001 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun oldu. Bu süre içinde gerek keman gerekse solist olarak okul konserlerinde aktif roller aldı. 2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarını kazanarak müzik eğitimine keman ve şan dersleri alarak devam etti.

Çeşitli flamenco topluluklarında, okul orkestralarında solist olarak birçok performanslar sergiledi.2007 yılında İkiz kardeşi ile birlikte kendilerinin seslendirdikleri "Evlerinin Önü Boyalı Direk" şarkısının videosunu; video paylaşım sitesi YouTube'a yüklediklerinde milyonlarca insan tarafından tıklanarak tanınmışlardır. 2007 yılının Aralık ayında ikiz kardeşi Berk Gürman ile" KISMET" albümü yayımlandı. 2009 yılında yine Berk Gürman ile "İKİ ARADA" albümü yayımlandı. Aynı yıl Kral Tv'den "yılın en iyi çıkış yapan grubu", Magazin Gazetecileri Derneğinin "yılın en iyi çıkış yapan yorumcusu" Radio N101 "en iyisi sizsiniz" ödülünü aldı. 2008 yılında Evlerinin Önü Boyalı Direk şarkısı ile Hürriyet Altın Kelebek ödülünün sahibi oldu.