Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 2 yeni transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor?

Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon öncesi de adından söz ettirmeye başladı. Kadrosuna Hüseyin Avni Danyal ve Mustafa Üstündağ gibi usta iki ismi katan EDHO yeni sezonda da fırtına estirecek. Peki ama Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanı yayınlandı mı? İşte EDHO ile ilgili detaylar...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 11 Eylül 2018, 07:47
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a 2 yeni transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER


Üstündağ, sosyal medya hesabından senaryonun fotoğrafını 'Hadi Bismillah' notuyla paylaştı. Üstündağ'ı takipçileri ve oyuncu arkadaşları tebrik ederek başarılar diledi. 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Muro' tiplemesiyle ünlenen Üstündağ, 'Çukur' dizisinin ilk bölümünde rol almıştı.


Yine 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Bulut' karakteriyle adından bahsettiren Hüseyin Avni Danyal da birçok başarılı dizide rol almıştı. Çekimleri devam eden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisine dahil olacak kadın oyuncu arayışı ise sürüyor.


Hüseyin Avni Danyal kimdir?
1962 yılında Trabzon'da doğdu. 1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Bir süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. 1988-94 yılları arasında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. 2001 yılında Sanat Kurumu En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü aldı.

Mustafa Üstündağ kimdir?
Ekran severlerin Muro karakteri ile tanıdığı Mustafa Üstündağ 1977 yılında dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunu oyuncu Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev almıştır. Babası Anadolu Cam Sanayi Fabrikası'nda işçi idi, annesi ise ev hanımıdır. 2010 yılında kendisi gibi oyuncu olan ve Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik karakterini canlandıran Ecem Özkaya ile evlenen Mustafa Üstündağ, Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Haşmet Tuğcu karakterini canlandırdı. Uzun süredir ekranlara ara veren Mustafa Üstündağ, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle yeniden geri dönüyor.


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 4.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? YENİ SEZON FRAGMANI VE YAYIN TARİHİ...
Yeni yayın döneminde de ekranlarda yer alacak olmasının hemen öncesinde dizinin yapımcısı tarafından Deniz Çakır, Olgun Şimşek ve Sanem Çelik gibi oyuncuların ayrıldığı açıklanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4.sezona da bomba gibi giriş yapmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu, hem yapımcılığını hem de senaryosunu Raci Şaşmaz'ın üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonunun ne zaman ve hangi tarihte başlayacağının duyurusu gerçekleştirildi.


Birbirinden başarılı isimlerin baş rolünü üstlendiği, oyuncu kadrosuna Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal'ın sürpriz bir şekilde katıldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4.sezonu 25 Eylül 2018 Salı tarihinde ATV ekranlarında başlayacağı aktarıldı. Öte yandan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı ise yayınlandığı takdirde haberimize eklenecektir.