Sen Anlat Karadeniz 22.Bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlıyor?

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan, başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile fenomen haline gelen Sen Anlat Karadeniz, uzun bir aranın ardından yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlıyor sorusunun cevabı sonunda izleyicinin yüzünü güldürdü. Sen Anlat Karadeniz 22. yeni bölümüyle sezona 19 Eylül Çarşamba akşamı merhaba diyecek. Sen Anlat Karadeniz yeni sezon son fragman gündeme bomba gibi düştü. İşte Sen Anlat Karadeniz 2.sezon son fragmanı ve Sen Anlat Karadeniz hakkında tüm bilgiler...

Giriş Tarihi 13 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 13 Eylül 2018, 18:33
Sen Anlat Karadeniz 22.Bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz 2. sezon ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER

ATV'nin çarşamba akşamları zirveyi kimseye bırakmayan, reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni sezona bomba gibi dönmeye hazır. Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan Sen Anlat Karadeniz, 2.sezonuyla 19 Eylül Çarşamba akşamı sat 20:00'da izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Sen Anlat Karadeniz, yeni gelen oyuncularıyla karşımıza çıkacak.

Sen Anlat Karadeniz, son altı yılın iyi çıkış yapan ve en çok izlenen yapımı olmuştu.

SEN ANLAT KARADENİZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon fragmanı yayınlanmıştı. Sen Anlat Karadeniz geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru başlamış ve yayınlandığı ilk günden beri milyonları ekrana kilitlemişti.. Sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz 19 Eylül Çarşamba akşamı sat 20:00'da sevenleriyle buluşacak.

SEN ANLAT KARADENİZ'E SÜRPRİZ OYUNCU!

Çekimleri Karadeniz'de devam eden Sen Anlat Karadeniz dizisine Erdal Cindoruk dahil oldu. Yeni sezonda sürpriz bir karakter ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Cindoruk, "Sen Anlat Karadeniz uzun süredir yakalanamayan reytingleri yakaladı ve yeni sezonunda ben diziye dahil oldum, dolayısıyla oldukça heyecanlıyım. Dizide yine tehlikeli bir adamı oynuyorum. Her ne kadar sektöre bu tip rollerle başladıysam da uzun süredir bir mafya babasını oynamamıştım. Bu sefer bilge, ne dediğini ne yaptığını bilen bir "mafya babasını" oynuyorum" dedi.

Can Verel(Doktor Volkan)

1982 doğumlu olan Can Verel 36 yaşındadır. Omuz Omuza ve Gemilerde Talim Var projelerinde yer almıştır. Selena adlı dizide Alekto karakterine hayat vermiştir.