13 Eylül Perşembe reyting sonuçları: Bir Zamanlar Çukurova reyting birincisi! Bir Zamanlar Çukurova 1.bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova ilk bölümüyle dün akşam Atv ekranlarında izleyiciyle buluştu. Ekranlara bomba gibi giriş yapan Bir Zamanlar Çukurova reyting birincisi oldu. 13 Eylül Perşembe akşamı reyting sonuçlarına göre Bir Zamanlar Çukurova birinci sıraya yerleşti. İşte ilk bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyen reyting birincisi Bir Zamanlar Çukurova'nın konusu ve ilk bölümü...

Giriş Tarihi 14 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 14 Eylül 2018, 11:49
13 Eylül Perşembe reyting sonuçları: Bir Zamanlar Çukurova reyting birincisi! Bir Zamanlar Çukurova 1.bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Perşembe akşamı ilk bölümüyle atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, 20+ABC1'de en çok izlenen yapım oldu. Bir Zamanlar Çukurova, 20+ABC1'de 6,53 izlenme oranı ve 18,62 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Başrollerini Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek'in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova'nın yapımını Tims&B, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstleniyor.

İlk bölümüyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizide her şeyi başlatan, Züleyha'nın, işe girdikleri çiftlikte söylediği yalan oldu!

HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK!

Yılmaz'ın kazayla bir adam öldürmesi sebebiyle İstanbul'dan kaçan aşıklar, kendilerini Adana'ya attılar! Biraz zor da olsa Yılmaz'ın asker arkadaşının çalıştığı çiftlikte işe de girdiler!

Ama, Hünkar'ın nikahsız çiftleri evlendirmek için düğün hazırlığında olduğunu duyan Züleyha, kendilerini de evlendirmeye kalkarlar diye korkunca, çiftlik ahalisine kendisini kız kardeş olarak tanıttı!