Sen Anlat Karadeniz yeni sezon 2.bölümde Asiye ölüyor mu? Sen Anlat Karadeniz 23. yeni bölüm fragmanı izle

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon dün akşam yayınlandı. Yeni sezona bomba gibi giriş yapan Sen Anlat Karadeniz tüm kategorilerde birinciliğini ilan etti. Sen Anlat Karadeniz 19 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan yeni sezon birinci bölüm ile izleyenleri yine ekran başına kilitledi.Sen Anlat Karadeniz yeni sezon 2. bölümde Asiye ölüyor mu? Sen Anlat Karadeniz 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 23.bölüm fragmanında dikkat çeken detay izleyiciyi şaşırttı. Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si gerçekten ölüyor mu? Reyting rekoru kıran Sen Anlat Karadeniz 23. yeni bölüm fragmanı haberimizin detayında...

Giriş Tarihi 20 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 20 Eylül 2018, 16:55
Sen Anlat Karadeniz yeni sezon 2.bölümde Asiye ölüyor mu? Sen Anlat Karadeniz 23. yeni bölüm fragmanı izle

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü dün Atv ekranlarında izleyiciyle buluştu. Dizinin sona ermesinin ardından izleyiciler 'Sen Anlat Karadeniz 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?' sorusunun yanıtını aramaya başladı. İzleyiciyi sevindiren haber geldi! Sen Anlat Karadeniz'in 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ancak Sen Anlat Karadeniz yeni sezon 2. bölüm fragmanında dikkat çeken bir detay var. Asiye ölüyor mu?

Yeni sezona bomba gibi giriş yapan ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de heyecan doruktaydı. Yeni sezonun ilk bölümünde yine reyting listelerinde zirveye yerleşti. Vedat'ın öldüğünü düşünen Tahir ile Nefes artık kabus dolu günleri geride bıraktıkları için çok sevinçlidirler. Yiğit'in sünnet düğünü için hazırlıklara başlarlar. Bunu duyan Vedat çılgına döner ve Kalelerin konağını basar ve Asiye'nin boğazına bıçağı dayar! Peki Asiye ölecek mi? Vedat Yiğit'i kaçıracak mı? 26 Eylül Çarşamba akşamı ATV ekranında yayınlanacak olan yeni bölüm (23.Bölüm) fragmanı yayınlandı.Sen Anlat Karadeniz 23. yeni bölüm fragmanı hemen buradan izleyebilirsiniz. İşte Sen Anlat Karadeniz 23. yeni bölüm fragmanı...

"TAHİR NE OLURSUN GEL!"

YENİ SEZONUN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Tahir ile Nefes arasında neler olacağını merak eden izleyiciler 1. sezon finalinden bu yana merakla yeni sezonda neler olacağını bekliyordu. Tahir suyun altında yaşam savaşı verirken Nefes Vedat'la karşı karşıya kaldı. Gözünü karartan Nefes Tahir'siz yaşamaktansa ölümü mü tercih etti? Sezon finalinde büyük heyecanla sona eren dizide neler oldu?

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ OLDU!

Tüm Kişiler'de %13,37 izlenme oranı ve %36,38 izlenme payı, AB'de %9,11 izlenme oranı ve %25,70 izlenme payı, 20+ABC1'de ise %11,23 izlenme oranı ve %28,79 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Geçen sezonun adından sıkça söz edilen reyting rekortmeni dizisi bu seneye de çok hızlı bir giriş yaptı ve birinciliği kimselere kaptırmadı. Dizi, Çarşamba akşamına yine damgasını vurdu ve en çok izlenen yapım oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZON 22.BÖLÜM İZLE