Sen Anlat Karadeniz 26. yeni bölüm fragmanı: Nefes ölecek mi? Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle...

Sen Anlat Karadeniz dün akşam yayınlanan son bölümüyle yine izleyiciyi ekranlara kilitledi. Atv'nin Çarşamba akşamları reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'de nefesler yine kesildi. Sen Anlat Karadeniz'in son bölümünün ardından 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Vedat Nefes'i vuruyor! Peki, Nefes ölecek mi? İşte Sen Anlat Karadeniz 26. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Giriş Tarihi 11 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 11 Ekim 2018, 10:31
Sen Anlat Karadeniz 26. yeni bölüm fragmanı: Nefes ölecek mi? Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle...

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz'in 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta seyircileri ekrana kilitleyen Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz bu haftada nefesleri kesen bir bölümle ekrana geldi. Yayınlanan son bölümüyle yürekleri ağıza getiren Sen Anlat Karadeniz'in 26 yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Tahir ve Nefes konuşurken Vedat yine ortalığı karıştırıyor. Sen Anlat Karadeniz 26. yeni bölümde Vedat Nefes'i vuruyor. Peki, Nefes ölecek mi? İşte Sen Anlat Karadeniz 26. yeni bölüm fragmanı...

SEN ANLAT KARADENİZ YİNE ZİRVEDE!

Tüm Kişiler'de %13,96 izlenme oranı ve %36,05 izlenme payı, AB'de %8,30 izlenme oranı ve %22,52 izlenme payı, 20+ABC1'de ise %11,48 izlenme oranı ve %28,08 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Geçen sezonun adından sıkça söz edilen reyting rekortmeni Sen Anlat Karadeniz bu sene de kendi gününde ve saatinde birinciliği kimselere kaptırmamaya devam ediyor. Dizi, Çarşamba akşamına yine damgasını vurdu ve tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? SEN ANLAT KARADENİZ 25. BÖLÜM İZLE

Sen Anlat Karadeniz'in son bölümünde Tahir vicdanıyla baş başa kalır. Tahir, Mustafa'nın katil olmasına engel olurken kendi öfkesine hakim olamaz. Vedat'la hesaplaşmasını tamamlamaya karar veren Tahir çizgiyi aşar. Nefsine yenilen Tahir için merhametsizliğinin geri dönüşü olacak mı?

Murat, Nazar için endişelenirken sevdiğinin kendisi için Vedat'la olduğunun farkında değildir. Murat için çok büyük bir bedel ödeyen Nazar, her şey için çok geç olduğunu düşünmesine rağmen Murat'ın elinden tutabilecek mi?

Tahir vicdanının sesini dinleyip teslim olmaya karar verir. Zalimliğinin bedelini özgürlüğüyle ödemeye hazır olan Tahir, beklediğinden büyük bir bedel mi ödeyecek? Vedat'ı gömdüğü mezara girerken yanında kimi sürükleyecek?