7 Kasım Müge Anlı'da şok gelişme! Müge Anlı'da erkek sevgilisi olduğu ortaya çıkan kayıp Murat Tekin'in cesedi bulundu!

Müge Anlı'da bugün şok gelişme yaşandı. 77 gündür kayıp olan temizlik görevlisi Murat Tekin'in cesedine ulaşıldı. Müge Anlı canlı yayınında Murat Tekin'in ölü bulunduğu yerdeki esnafla iletişime geçildi. 77 gün önce Aydın'da kaybolan temizlik görevlisi Murat Tekin'in Müge Anlı canlı yayınında sapkın cinsel eğilimleri olduğu ortaya çıkmıştı. Peki, Murat Tekin öldü mü yoksa öldürüldü mü? Müge Anlı, Murat Tekin'in kaybolma olayını araştırırken edindiği bilgilerin canlı yayında paylaşmaya uygun olmamasından dolayı yeni bi gelişme oluncaya kadar konuyu işlemeyeceğini belirtmişti. Nitekim Murat Tekin'in cesedinin ortaya çıkmasıyla 7 Kasım Müge Anlı canlı yayınında konu yeniden gündeme geldi. Metruk binadan gelen kokular üzerine şikayette bulunan mahalle sakinleri Müge Anlı canlı yayınında bugün neler anlattı. İşte 7 Kasım Müge Anlı'da temizlik görevlisi Murat Tekin'in ölümüyle ilgili yaşananlar...

Giriş Tarihi 07 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 07 Kasım 2018, 14:49
7 Kasım Müge Anlı’da şok gelişme! Müge Anlı’da erkek sevgilisi olduğu ortaya çıkan kayıp Murat Tekin’in cesedi bulundu!

İÇİNDEKİLER

7 Kasım Müge Anlı'da şok gelişme yaşandı. Atv'nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, 77 gün önce kaybolduğu söylenen Aydın'daki temizlik görevlisi Murat Tekin'in ölü bulunduğu haberi açıklandı. Müge Anlı ve ekibinin araştırmaları sonucunda 17 Ekim tarihinde Murat Tekin'in erkek sevgilisi olduğu ortaya çıkmış ve o sevgili canlı yayına gelerek bazı iddialarda bulunmuştu. Aydın'ın Efeler ilçesinde temizlik görevlisi olan 3 çocuk babası Murat Tekin en son evine bir miktar para bırakıp kayıplara karışmıştı. Murat Tekin'den tam 77 gün sonra kötü haber geldi. İşte 7 Kasım Müge Anlı canlı yayınında yaşanan Murat Tekin gelişmesi...

TEMİZLİK GÖREVLİSİ MURAT TEKİN ÖLÜ BULUNDU

Müge Anlı'da bugün aylar önce kayıp olduğu söylenen temizlik görevlisi Murat Tekin'in cansız bedenine ulaşıldığı açıklandı. 3 çocuk babası Murat Tekin, Aydın'da metruk bir binanın bodrum katında ölü bulundu. Metruk binadan gelen kötü kokular üzerine mahalle sakinlerinin polise ihbar etmesiyle Murat Tekin'in cansız bedenine ulaşıldı.

MURAT TEKİN ÖLDÜ MÜ YOKSA ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

7 Ekim Müge Anlı'da Murat Tekin'in öldürülmesi ile ilgili şüpheler üzerinde duruldu. Üzerinde iş elbisesi bulunan Murat Tekin'in cebinden kimliği çıktı. 22 Ağustos'ta Sevgi Yolu'nda kaybolan temizlik görevlisi Murat Tekin, hemen arka sokakta tam 77 gün sonra ölü bulundu. Mahalle sakinlerinin metruk bir binadan kötü koku geldiğini söylemesi üzerine harekete geçen polis ekipleri o binanın bodrum katında Murat tekin'in cansız bedeniyle karılaştılar.

İNTİHAR SÜSÜ MÜ VERİLİYOR?

Polis ekipleri temizlik görevlisi Murat Tekin'in ölü bulunduğu yerde tam 6 torba delil topladı. Murat Tekin'in cansız bedeninin yanında siyah poşet ve bir adet piknik tüpü bulundu. Müge Anlı canlı yayınında konu araştırılırken kameralara takılan Murat tekin'in görüntülerindeki siyah çantanın içinde piknik tüpü olduğu anlaşıldı. Polis, Murat Tekin'in şüpheli ölümünü araştırmaya devam ediyor.

MÜGE ANLI CANLI YAYININDA METRUK BİNAYA GİDİLDİ!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın ekibi, temizlik görevlisi Murat Tekin'in cesedinin bulunduğu metruk binaya gitti ve bilgileri olayın geçtiği yerden izleyiciye aktardı. Bu sırada Sevgi Yolu'ndaki mahalle sakinleri konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Binanın yakınında oturan kişiler, yaklaşık 1 haftadır metruk binadan koku geldiğini ve ara ara binanın kullanıldığını Ancak Murat Tekin'i hiç orada görmediklerini söylediler. Daha önce de o binadan kötü koku geldiğini söyleyen bir esnaf; içeri girip hayvan ölüsü çıkarttığını, Murat Tekin'e ait herhangi bir şey görmediğini ifade etti.

MÜGE ANLI'DA MURAT TEKİN OLAYI İLE İLGİLİ NELER YAŞANMIŞTI?

Müge Anlı son bölümde yaşananlar ortalığı iyice gerdi. Atv'nin en çok takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün kayıp Murat Tekin'in eşi hakkında ilginç gelişmeler yaşandı. Müge Anlı canlı yayına Sakine Tekin ile ilgili şok iddialarda bulunan görgü tanığı Naci Uçar bağlandı. Çoban Naci Uçar Murat Tekin'i tanımadığını ancak 2 kez gördüğünü dile getirdi. Sakine Hanımı ise annesi Serpil Hanım ile birlikte koyunlarını otlattığı yerde gördüğünü dile getirdi.

GÖRGÜ TANIĞI NELER ANLATTI?

19 Ekim Müge Anlı canlı yayına bağlanan görgü tanığı Naci Uçar, sabah 9-9 buçuk civarında hayvanlarının bulunduğu yere gittiğinde orada Sakine Tekin'i ve Serpil Hanım'ı yanlarında 25-30 yaşlarında, uzun boylu, kirli sakallı birisiyle görüğünü ifade etti. Koyunlarını otlatmak için stada hayvanlarının yanına giden Naci Bey, '' Ben çobanım, hayvanlarımı korumak zorundayım. Bu yüzden de geleni gideni kontrol ediyorum. Murat Tekin'i tanımam ancak 2 defa görmüşlüğüm var.'' ifadelerini kullandı.

MURAT TEKİN'İN EŞİ SAKİNE TEKİN'İN SAKLADIĞI BİR ŞEYLER Mİ VAR?

Görgü tanığı Naci Uçar'ın anlattıkları karşısında Sakine ve Serpil Hanım canlı yayında gerilmeye başladı ve görgü tanığını yalan söylüyor diyerek suçladı. Sakine Hanım, Naci Uçar'ı eşi Murat Tekin'in tuttuğunu düşündüğünü ve anlattıklarının yalan olduğunu dile getirdi. Daha sonra Sakine Tekin kendi kendini ele verdi.

SAKİNE TEKİN: ''HERKES KENDİ HAYATINI YAŞIYORDU''

Müge Anlı canlı yayında Sakine Tekin görgü tanığının iddiaları üzerine sinirlendi ve bir anda ağzından ''Benim görüştüğüm birisi vardı ama artık yok'' sözlerini kullandı. Zaten herkes kendi hayatını yaşıyordu diyen Sakine Tekin kocasına bir şey mi yaptırdı?

MÜGE ANLI: ''BENİM BU ŞEKİLDE BU KONUYA DEVAM ETMEM MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR!''

Müge Anlı canlı yayında yaşananlar üzerine daha fazla sakinliğini ve sessizliğini koruyamadı daha fazla bu konuya devam etmeyeceğini söyledi. ''Yayında her bilgiyi paylaşamıyoruz. Bu yüzden benim bu şekilde bu konuya devam etmem mümkün görünmüyor çünkü yayına bağlanan kişilerin ithamları hep bu yönde. Bir takım gerçekler var ancak burada sessiz sinema oynamak zorunda kalıyoruz'' dedi. ''Kusura bakmayın özel yaşamlarıyla ilgili bir şeyler bilmeden konukları buraya alıyoruz ve sonra çıkan şeyler yüzünden zor durumda kalıyoruz.'' diye sözlerine devam eden Müge Anlı, ''Yeni bir gelişme olursa buradan bildiririz ancak daha fazla canlı yayında bu konuya devam etmeyeceğim.'' dedi ve Murat Tekin olayına son noktayı canlı yayında koydu.

SAKİNE TEKİN: "MURAT'IN FARKLI CİNSEL EĞİLİMLERİ VAR"

Programın ilerleyen zamanlarında ise Murat Tekin'in farklı cinsel eğilimleri olduğu ortaya çıktı. Murat'ın eşi Sakine hanım, "Kocamın farklı eğilimleri varmış. Ben gözümle görmedim ama bir kaç arkadaşından duydum. Daha sonra kızım, eşimin sosyal medya hesabından Engin Elekçi diye biriyle mesajlarını buldu." dedi. Sakine hanım sözlerine şöyle devam etti;

MÜGE ANLI'DAKİ MURAT TEKİN'İN ERKEK SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLERİ Mİ VAR?

"Ailece gidip geldiğimiz eşimin arkadaşı Ergünler vardı. Bu iddiaları Ergün anlatmıştı bana. Murat ise bana Ergün'ün söylediklerini yalanlamıştı. Bir ara eşimle Ergün Kuşadası'na gittiler. O zaman araları bozulmuş. Ondan sonra ben Ergün'ün eşiyle görüşüyordum ama onlar birbiriyle görüşmüyorlardı."

Ardından canlı yayına bağlanan Ergün bey ise "Arkadaşımın özel hayatını herkes biliyordu. Benden öğrenmediler. Abileri de Murat'ın ne işler karıştırdığını biliyor." dedi.

SAKİNE TEKİN: "KOCAMI BİR İŞE KARIŞTIRDILAR" DEMİŞTİ

İşçi Tekin'in eşi Sakine Tekin, "Benim kocamı bir işe karıştırdılar yoksa bizi bırakıp gitmezdi. Belediyede beraber çalıştığı arkadaşları bir şey biliyorsa lütfen bize anlatsınlar. Polisler de biz araştırıp bilgi vereceğiz dediler ama daha sonra hiçbir geri dönüş yapmadılar" diyerek hem üzüntüsünü belirtti hem de eşinin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi.

''SAKİNE HANIM HER ŞEYİ BİLİYOR!''

Daha sonra telefonla yayına bağlayan ve Murat'ın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi, Murat'ın eşi Sakine Hanım'ın her şeyi bildiğini ileri sürdü. "Sakine Hanım'ın ismini biz Muazzez olarak biliyorduk." diyen Murat'ın arkadaşı sözlerine şöyle devam etti;

"Murat evini terk edecek birisi değildi. Ben ağzımı açarsam ortalık çok karışacak. Rasim abi Sakine hanımın ne olduğunu çok iyi biliyor. Murat'ın kaybolmasının nedeni Sakine'yle alakalı bir durum. Murat, ablası öldükten sonra bunalıma girdi. Siz Ergün'ün eşini de Sakine Hanımla annesini de iyi araştırın."

Murat Tekin'in kaçırılması olayının sır perdesi hala aralanamamışken, Müge Anlı bugünkü programda Tekin'in erkek sevgilisi Engin Elekçi'yi yayına çıkardı. Konuşma engeli olan Elekçi, annesi vasıtasıyla soruları yanıtladı. Uzun zamandır Murat'ı görmediğini belirten Elekçi, canlı yayında şunları dile getirdi;

"Murat'ı en son 9 ay önce çarşıda bir parkta içerken gördüm. Kusuyordu. Ben de başına su döktüm. Murat o sırada beni sevdiğini söyledi."

Engin Elekçi'nin bu iddiaları karşısında Sakine Hanım, eşinin asla dışarıda içki içmediğini arada sırada evde içtiğini söyledi.

MURAT TEKİN EVDEN AYRILIRKEN 2 BİN LİRA BIRAKTI

Kayıplara karışarak bütün ailesini üzen 3 çocuk babası Murat Tekin, kaybolduğu gün evine gelip 2 bin lira para bıraktı. Kimliğini alıp siyah ağır bir çantayla kayıplara karışan Tekin'in o gün bugündür kendisine ulaşılamadı ve aile fertlerinden hiçbiriyle irtibata geçmedi. Ayrıca temizlik işçisi Tekin'in, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hesabına yatırılan son maaşını da çekmediği banka kayıtlarından ulaşıldı.

TELEFON SİNYALİ EN SON 25 AĞUSTOS'TA ALINDI

14.00-24.00 vardiyasında çalışan ve kaybolduktan sonra iş yeriyle de bağlantısını koparan Tekin'in en son 25 Ağustos'ta Efeler Sevgi Yolu'nda 17 saniyelik bir görüşme yaptığı ve daha sonra telefonundan sinyal alınamadığı ortaya çıktı.

takvim.com.tr