Bir Zamanlar Çukurova’nın 9. yeni bölümü yayınlandı | Bir Zamanlar Çukurova 9. son bölüm tek parça full izle!

Bir Zamanlar Çukurova’nın 9. bölümü yayınlandı. ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 9. yeni bölümü Atv ekranlarında yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova'da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir'in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli'nin gücü sayesinde Çukurova'da meydan okuyor. ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 9. bölümünü takvim.com.tr’den izleyebilirsiniz.

Giriş Tarihi 08 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 09 Kasım 2018, 00:48
Bir Zamanlar Çukurova’nın 9. yeni bölümü yayınlandı | Bir Zamanlar Çukurova 9. son bölüm tek parça full izle!

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova'nın 9. bölümü Atv ekranlarında yayınlandı. Dizide heyecanın dozu her bölüm artıyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın 9. Bölümünü takvim.com.tr'de izleyebilirsiniz




Çukurova'da yer yerinden oynuyor!
Bir Zamanlar Çukurova'da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir'in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli'nin gücü sayesinde Çukurova'da meydan okuyor.



'Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var' diyen Yılmaz'ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova'yı karıştıracak.



Yılmaz'ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli'nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz'ı durdurabilecek mi? Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova'da adeta yer yerinden oynayacak!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'NIN 8. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 8. BÖLÜM İZLE

Züleyha altın kafeste!

Demir ile Yılmaz'ın mücadelesi alev alıyor! Yılmaz'ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırıyor.



Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor. Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak?



Yaman ailesi yüzünden 20 sene mapus yatan Fekeli'nin Adana'ya dönüşü ise bu bölümle anlam bulmaya başlayacak! ''Bu altın kafesi değil, özgürlüğümü istiyorum ben" diyen Züleyha'nın aklından ne geçiyor?



Yeni bölümde yer yerinden fena oynayacak! ''Bir Zamanlar Çukurova" her Perşembe Atv'de!