Şahin Tepesi yayın tarihi belli oldu! Yeni dizi Şahin Tepesi ne zaman başlıyor? Şahin Tepesi konusu nedir?

Şahin Tepesi yayın tarihi belli oldu. Atv'nin efsane dizileri arasına katılmaya hazırlanan Ay Yapım imzalı yeni dizi Şahin Tepesi 1. bölüm 3. yeni fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman ile birlikte izleyicinin merak ettiği 'Şahin Tepesi ne zaman başlayacak' sorusunun cevabı da geldi. Şahin Tepesi güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla Atv'nin reyting dizileri arasında yer almaya aday görünüyor. İzleyicinin diziyle ilgili merak ettiği bir diğer konu ise Şahin Tepesi oyuncuları kim, dizinin konusu ne? İşte yeni dizi Şahin Tepesi konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi hakkında detaylar...

Giriş Tarihi 14 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 14 Kasım 2018, 11:23
Şahin Tepesi yayın tarihi belli oldu! Yeni dizi Şahin Tepesi ne zaman başlıyor? Şahin Tepesi konusu nedir?

İÇİNDEKİLER

Şahin tepesi Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Ay Yapım'ın güçlü oyuncu kadrosundan oluşan Şahin Tepesi dizisinin fragmanları Atv ekranında yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlanan her fragman, bir yandan izleyicideki merak oranını artırırken diğer yandan da yayın hayatına başlaması için gün saydırıyor. Peki, izleyiciyi bu kadar heyecanlandıran iddialı dizi Şahin Tepesi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Ay Yapım imzalı yeni dizi Şahin Tepesi'nin yönetmen koltuğunda Hilal Saral, başrollerinde ise Zerrin Tekindor, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum yer alıyor. İşte merakla beklenen Şahin Tepesi 1. bölüm 3. yeni fragman...

ŞAHİN TEPESİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ay Yapım imzalı, tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran 'Şahin Tepesi', atv ekranlarında izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor.

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Melek Gençoğlu'nun kaleme aldığı 'Şahin Tepesi'nin yayın tarihi belli oldu. Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç gibi usta oyuncular ile genç kuşağın yıldız isimlerinin bir araya geldiği dizi, ilk bölümüyle 23 Kasım Cuma akşamı atv ekranlarında başlayacak.

Ay Yapım imzalı 'Şahin Tepesi', izleyiciyi herkesin sırrının olduğu entrikalarla dolu bir dünyada yeşeren büyük aşk hikayesine davet edecek.

ŞAHİN TEPESİ KONUSU NEDİR?

Şahin Tepesi dizisinde aralarında husumet olan iki ailenin çocuklarının imkansız aşkı ve birbirlerinin hayatından çalan iki kadının güç savaşını ve bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadeleyi anlatılıyor.
80'li yıllarda oynayan şahin tepesi geniş bağları olan, Şarapçılıkla uğraşan ailelerin savaşıydı. Bizim yerli Şahin Tepesinde büyük bir parfümeri firması geçmektedir.

ŞAHİN TEPESİ OYUNCULARI KİMLER?

AYBÜKE PUSAT (Verda)

Verda Melek'in biricik kızıdır. Güzelliği ile görkemli bir kızdır. 23 yaşında olan Verda'nın sürekli aksilikler gelmektedir başına. Verda babasını kaybettikten sonra annesine destek olmuştur. Efe'ye duyduğu aşkla, kadınlığını ve aşkı için neleri göze alabileceğin fark edecektir.

BORAN KUZUM (Efe)

Efe küstah bir gençtir. Efe Tuna ve Demir'in oğulları ve büyük parfüm şirketinin tek varisidir. 24 yaşında olan Efe ailesinden gelen gücü çok iyi kullanırken ne kadar Kibirli göründüğünü fark etmez. Efe kimseye aşık olmama derken Verda onun aklını başından alacak. Peki Efe bu kadar güçlü görünürken aşkına kadınına sahip çıkabilecek mi?

ESRA DERMANCIOĞLU (Ceylan Topçu)

Ceylan Tuna'nın kız kardeşidir. zengin bir ailede şımarık şekilde yetişmiştir. Ceylan ablasının hakimiyetinde yaşamıştır hep Tuna onu iş hayatına bile girmesini istememiştir. Ceylan'da kendini eğlenceye, dalgaya vurmuştur. Çok şen şakrak biri iken aşık olduğu adam yüzünden kötü bir kadına dönüşecektir. Ceylan'ı yıllar önce sevdiği adamdan ablası Tuna uygun görmediği için ayrılmak zorunda kalmıştır ve bir daha aradığı aşkı bulamamış.
Ceylan şimdi avukat Erkan'a aşık olduğunu düşünüyor ama Tuna'nun kalbi çok şıpsevdi. Ceylan Erkan'ın Melek'e aşık olduğunu öğrenince Erkan'ı bir tutku haline geçiştirmiştir. Ceylan başta desteklediği Melek'e cephe alacak ve Erkan'a sahip olmaya çalışacak.

ZERRİN TEKİNDOR (Tuna)

Tuna anne ve babasını kaybettikten kardeşi sonra babasının aile dostu Mithat tarafından büyütülmüştür. Mithat'ın öz kızı Melek ile Tuna arasında içten içe büyük bir çekişme vardır. Tuna küçük bir parfüm şirketini alıp büyük bir deve dönüştürebilmiş başarılı bir iş kadını ve çalışkan bir annedir.

EBRU ÖZKAN (Melek)

Melek Müthat'ın öz kızıdır. Tuna yüzünden babası tarafından evlatlık reddedildiğini düşünmekte ve Tuna'ya karşı büyük bir intikam beslemektedir. Melek evlatlıktan atıldıktan sonra zor bir hayat geçirmiş hatta eşini bile kaybetmiştir. Şimdi Melek Tuna'dan intikamını alabilmek için yeniden dönmüştür.

KAAN TAŞANER (Erkan Sarpkaya)

Erkan ünlü bir avukat. Büyük bir hukuk firması var ve uzun süreli bir evlilikten sonra ın 40 yaşında karısından ayrılmış. Çok yakışıklı ve zengin olduğu için çok gözde. Şahin Holding'in hukuki işlemleri de onun şirketinin sorumluluğunda. Tuna ve Demir'in de yakın arkadaşı. Erkan zeki bir adam Ceylan'ın onunla ilgilendiğinin farkında ama o Melek'ten hoşlanıyor ve evliliğini de Melek için bitirmiş.

MUSTAFA MERT KOÇ (Cem)

Cem Melek'in oğlu Verda'nın kardeşidir. Cem babası öldükten sonra çok değişmiş ve hayatı dalgaya almıştır. Bu nedenle de üniversiteden atılmıştır ama bunu daha annesine söyleyememiştir. Cem 21 yaşında zeki bir gençtir ama safa yatmaktadır. Cem kendini kanıtlamak istese de bu kolay olmayacak zira işler iyi gitmediği zaman kendini çok ezik biri gibi görüyor.

LEYLA TANLAR (Deniz)

Deniz; Tuna ve Demir'in kızlarıdır. Efe'nin de kız kardeşidir. Deniz ailesinden sevgi görmediği içim köşkün kahyasının oğlu Mete'ye aşık olmuştur ama seviye farkı ona ağır gelmiş ve psikolojisi bozularak Mete'den uzaklaşmıştır. Deniz içine kapanmış ve çok kırılgan olan ama dünyalar güzel bir kızdır. Güzelliği annesinden gelse de karakterleri hiç benzemez. Cem'e aşık olacak ve gerçek sevgiyi onda bulacaktır.

MURAT AYGEN (Demir)

Demir Melek'e deliler gibi aşıkken ani bir karar ile ayrılmışlardır. Demir Melek'ten ayrıldıktan sonra Tuna ile evlenmiştir. Melek'in geri dönmesi ile işler çok karışacaktır. Demir zeki bir iş adamıdır.

Dizinin ana karakterleri şimdilik bu isimlerdir. Dizi ilerledikçe yeni karakterler diziye dahil olacaktır.

Ezel, Kuzey Güney, Kara Para Aşk, Medcezir, İçerde, Kara Sevda gibi seyri doyumsuz dizilere imza atan Ay Yapım'ın dizisi olan Şahin Tepesi seyredilir.