Müge Anlı canlı yayınında şok eden anlar! DNA testi sonucuna göre 4 yaşındaki Görkem'in babası... 6 Aralık

Müge Anlı canlı yayınında herkesin beklediği an geldi. Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, herkesi şok eden anlar yaşandı. 24 yaşındaki Birgül Memiş'in iddiaları doğrultusunda 6 Aralık Müge Anlı canlı yayınında DNA testi raporunun sonucu açıklandı. DNA sonucunu açıklayan Müge Anlı canlı yayınında yaşanan gergin anlar karşısında şok oldu. 4 yaşındaki Görkem'in babası kim? İşte 6 Aralık Müge Anlı canlı yayınında DNA raporu açıklandığında yaşananlar...

Giriş Tarihi 06 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2018, 13:34
Müge Anlı canlı yayınında şok eden anlar! DNA testi sonucuna göre 4 yaşındaki Görkem’in babası... 6 Aralık

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınında ortalık karıştı. Geçen hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan 24 yaşındaki Birgül Memiş, evliyken başka birine aşık olduğunu ve dünyaya gelen çocuğun o kişiden olduğunu belirtmişti. Eşinden ve aşık olduğu kişiden ayrılan Birgün Memiş, şuanda başka birisyle evli olduğunu ve çocuğunu yanına almak istediğini anlattı. Ancak eski eşi Faruk Bey'in çocuğu kendisine vermediğini ve bu yüzden Müge Anlı'dan yardım istediğini belirten Birgün Memiş'in ve Faruk Aydın'ın isteği doğrultusunda DNA testi yapıldı. Yapılan DNA testi sonucu 6 Aralık Müge Anlı canlı yayınında Müge Anlı tarafından açıklandı. DNA testi raporu sonucu açıklanınca Faruk Aydın kendsini tutamadı. İşte 6 Aralık Müge Anlı canlı yayınında yaşanan o anlar...

MÜGE ANLI CANLI YAYININDA DNA TESTİ SONUCU AÇIKLANDI!

Müge Anlı'da bugün Birgül Memiş'in oğlunun öz babasını ortaya çıkartacak olan DNA testi sonucu açıklandı. Müge Anlı'nın raporun sonucunu açıklaması üzerine Faruk Aydın kendisini tutamadı. Yapılan birbirinden ayrı 21 test sonucuna göre Faruk Aydın'ın 4 yaşındaki Görkem'in babası olamayacağı ortaya çıktı.

DNA testi raporu açıklanınca kendini kaybeden Faruk Bey, sakinleştikten bir süre sonra canlı yayında yaptığı davranıştan dolayı herkesten özür dilediğini belirtti. Müge Anlı'nın, "Bu DNA testi sonucuna göre Görkem'e bakış açın değişmedi mi?" sorusuna Faruk Aydın, "Çocuğa bakış açım değişmedi. Bugüne kadar nasıl baktıysam bundan sonra da öyle bakacağım." dedi.

6 Aralık Müge Anlı canlı yayınında açıklanan DNA testi raporu sonucundan sonra yaşanan gerginlik üzerine Sosyal Hizmetler Uzmanları Müge Anlı stüdyosuna doğru yola çıktı. Yapılan araştırmalar ve sorulan sorular doğrultusunda 4 yaşındaki Görkem'in mahkeme sonuçlanana kadar kimde kalacağına karar verilecek.

Birgül Memiş açıklanan raporun sonucundan sonra babasının ve Faruk'un kendisini tehdit ettiğini belirtti. Birgül'ün bu iddiasına karşılık babası canlı yayına bağlanıp, "Ben kızımı tehdit etmedim. edebiyle oturacaksa ben ona bakarım." dedi. Peki bundan sonra ne olacak? Birgül Memiş'in oğlu Görkem kimde kalacak?