Müge Anlı dolandırıcıları ortaya çıkardı! "Milli Gelin" mağduru beyefendiler Müge Anlı canlı yayınında! 12 Aralık

Müge Anlı canlı yayınında ilginç bir olay yaşandı. Dün Müge Anlı canlı yayınına katılan Tevfik Karagöz'ün anlattıklarıyla şaşkına dönen izleyici, bugün ortaya çıkan görüntülerle bir kez daha şok yaşadı. Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te akıllara durgunluk veren dolandırıcılık olayıyla karşı karşıya gelindi. Binbir kılığa giren kadın, Türkiye'nin dört bir yanında evlilik vaadiyle sayısız dolandırıcılık yaptı. Evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapan Hilal Çam adındaki genç kadının ablası, 12 Aralık Müge Anlı canlı yayınına katıldı. Gözyaşları içinde Müge Anlı canlı yayınına çıkan Ayşe Gökdemir, "Kardeşim dolandırıcılık çetesinin eline düştü, kurtaramıyorum." dedi. Dolandırıcı kadının nişanlandığı beyefendilerle görüntüleri ortaya çıktı. Türkiye'nin dört bir yanından "Milli Gelin" mağduru olan beyefendiler 12 Aralık Müge Anlı canlı yayınında konuştu...

Giriş Tarihi 12 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 12 Aralık 2018, 17:59
Müge Anlı dolandırıcıları ortaya çıkardı! Milli Gelin mağduru beyefendiler Müge Anlı canlı yayınında! 12 Aralık

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da bugün ilginç bir olay yaşandı. Araştırmacı – Gazeteci Müge Anlı, akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayını ortaya çıkardı. İsmi Hilal Çam olarak bilenen kadın, kılıktan kılığa girerek Türkiye'nin dört bir yanındaki sayısız erkeği evlilik vaadiyle binlerce lira dolandırdı. İşte 12 Aralık Müge Anlı canlı yayınında yaşananlar...

DOLANDIRICI KADININ ABLASI MÜGE ANLI CANLI YAYININDA NELER ANLATTI?

Türkiye'nin dört bir yanında sayısız erkeği evlilik vaadiyle dolandıran çeteyi Müge Anlı ortaya çıkardı. Resul Gürcan ve Hilal Çam adlı kişilerin başını çektiği çetenin; bin bir kılığa girip 81 ilde binlerce lira dolandırıcılık yaptıkları belirlendi.

Müge Anlı stüdyosuna gözyaşları içinde koşan Ayşe Gökdemir'in anlattıkları ise şok etkisi yarattı. Çetenin üyelerinden birinin kardeşi olduğunu söyleyen Gökdemir; "Kardeşim Nazmiye, bu çetenin eline düştü. Kurtaramıyorum. Şimdi Sivas'a götürmüşler. Orada birilerini dolandırıyor olabilir" dedi.

Müge Anlı'ya gelen "Milli Gelin" mağduru beyefendilerin anlattıkları şok etti. Dün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Tevfik Karagöz katıldı. Karagöz, evlenmek vaadi ile parasını aldıklarını iddia etti. Müge Anlı canlı yayınına katılan Tevfik Karagöz, Resul adındaki bir kişinin karısını bekar olarak tanıtıp kendisiyle para karşılığı nişanladığını anlattı. Gaziantep'te yaşayan 57 yaşındaki Tevfik Karagöz'ün 11 Aralık Müge Anlı canlı yayınında anlattıkları herkesi şaşırttı. Evlilik vaadiyle dolandırıldığını iddia eden Tevfik Bey, Hilal Hanım'ın ailesine 37 bin lirasını kaptırdığını iddia etti. Hilal Çam'ın farklı fotoğrafları ise canlı yayında gösterildi.

Müge Anlı'da şok eden olay! "Milli Gelin" mağdurları Tevfik Karagöz'ün açıklamasından sonra canlı yayına telefon bağlantısı ile katıldılar. Bugün ise Türkiye'nin her yerinden gelen "Milli Gelin" mağdurları Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına konuk oldular. Gaziantep,Hatay, Kırşehir ve Antalya'da gelen mağdurlar Müge Anlı stüdyosunda buluştu. Antalya'da yaşayan Bülent Durmaz, 10 cumhuriyet altını, 2 yüzük ve 1 çift küpe verdi.

İşte mağdurların Hilal Hanım ile nişanlandığı anlardan görüntü.Resul Bey'in nişan törenine katıldığı ortaya çıktı. Hilal Çam'ın ise saçı ile yüzünü kapatmaya çalıştığı dikkatlerden kaçmadı.