Alemde Bir Gece filminin konusu ne? Alemde Bir Gece filmi oyuncuları kimler?

Bugün Star TV ekranlarında yayınlanan Alemde Bir Gece filminin oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Alemde Bir Gece konusu ne? İşte Alemde Bir Gece filmine dair tüm detaylar...

Giriş Tarihi 12 Şubat 2019, 22:24 Güncelleme 12 Şubat 2019, 22:27
Alemde Bir Gece filminin konusu ne? Alemde Bir Gece filmi oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Alemde Bir Gece filmi beyaz perdenin ardından bu akşam Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Filmi izleyen izleyiciler Alemde Bir Gece filminin oyuncularını ve konusunu merakla araştırıyor. Bu nedenle merak edilen soruların başında Alemde Bir Gece filmi oyuncuları kimler sorusu yer alıyor. Peki, Alemde Bir Gece filmi konusu ne? İşte Alemde Bir Gece filmine dair merak edilen detaylar...

ALEMDE BİR GECE FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Alemde Bir Gece adlı filmde Aydemir Akbaş, Beyti Engin, Bülent Alkış, Ceyda Olguner, Selin Deveci, Burcu Binici ve Ömer Gecü gibi ünlü isimler yer alıyor.

ALEMDE BİR GECE FİLMİNİN KONUSU NE?

Mutlu bir evliliği olan, etliye sütlüye karışmayan Ozan'ın eşi Elif birkaç gündür annesinin yanındadır, ertesi sabah dönecektir. Ozan evde tek başınayken çocukluk arkadaşı Tolga yanında bir kadın ve Fehmi'yle çıkagelir. Üniversitede okurken kanka oldukları büfeci Ati abilerini de peşine takmıştır.

Ozan, Tolga'yı evden kovalamaya çalışırken, üstüne bir de karşı komşusu emekli başçavuş çatlak Eşref gelir. Ozan evdekilerin bir an önce gitmelerini beklerken, salonda tek başına maç izleyen Fehmi, oynadığı yasadışı bahis kuponuyla büyük para kazanınca heyecandan ölür. Ozan, Tolga ve Ati, cesetten kurtulma umuduyla Çatlak Eşref'in peşinden giderlerken, kendilerini çok daha büyük bir belanın içinde bulacaklardır.