Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Can ve Sanem kopma noktasına geliyor!

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümünün sona ermesinin ardından izleyiciler Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Erkenci Kuş dizisine dair dikkat çeken detaylar...

Giriş Tarihi 17 Şubat 2019, 00:05 Güncelleme 17 Şubat 2019, 00:12
Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Can ve Sanem kopma noktasına geliyor!

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarında her cumartesi yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü sona erdi. Yeni bölümünün sona ermesinin ardından izleyiciler Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıtını merak ediyor. İşte diziye dair merak edilen detaylar…

ERKENCİ KUŞ 31. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Erkenci Kuş 31. bölüm fragmanı için geri sayım başladı. Her cumartesi günü Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinin 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem'in kokusunu Fabbri'ye verdiğini öğrenen Can, büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştır. Sanem kendini ifade etmeye çalışsa da Can çok kırılmıştır ve kafasını toplamak için birkaç gün şehir dışına çıkmaya karar verir. Sanem ve Can'ı barıştırmak için bunu fırsat bilen Emre bir plan yapar, Leyla ve Ceyceyden de destek alır. Aynı otelden Sanem için de bir oda ayarlarlar. Sanem başta istemese de otele gider. Karşılaşmaları bir tesadüfmüş gibi davranır. Otelde katıldıkları seminerde yaptıkları hatalarla yüzleşme fırsatı bulurlar. Acaba bu plan, aşklarına kaldıkları yerden devam etmek için yeterli olacak mıdır?

Emre Can ile Sanem'i barıştırmak için harika bir plan yapıyor. Leyla ve Ceycey'den de destek alan Emre Can ile aynı otelden Sanem için de bir oda ayarlarlar. Sanem başta bu fikri sevmese de Can için her şeyi yapmaya hazırladır ve otele gider. Otelde Can ile karşılaşmaları bir tesadüfmüş gibi davranır.