Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. bölüm fragmanı yayınlandı | EDHO'da Façalılardan hesap sorulacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 125. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları izleyicisini ekranları başına kilitleyen EDHO'nun yeni bölümünde Façalılar'dan hesap sorulacak. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 125. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 17 Şubat 2019, 23:51 Güncelleme 17 Şubat 2019, 23:51
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. bölüm fragmanı yayınlandı | EDHO’da Façalılardan hesap sorulacak!

İÇİNDEKİLER


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı "O sokaklar dediğiniz kimlerse, temizleyeceğim. Ondan sonra o Façalılar'ın hepsini öldürmek için oturacağım o masaya!" başlığıyla yayınlandı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM

İlyas ve Behzat'ın koğuşlarının değiştirilmesi, aralarındaki hasımlığın son bulmasını sağlamaz. Façalılar da İlyas'ın içerideki dostları da reislerinin başına gelebilecekleri bildikleri halde harekete geçmek için doğru zamanı beklerler.




Düşmanının ölüm haberini almadan öfkesi dinmeyecek olan İlyas ve Behzat'ın, bu saatten sonra içeriden sağ çıkabilmek için bir mucizeye ihtiyaçları vardır.



Kardeşlerinin savaşına mani olamayan Hızır ve Haşmet, bir yandan içeriden kötü bir haber almamak adına dua ederken diğer yandan herhangi bir kaybın ardından yaşanacakların hesabını yaparlar. Haşmet, Hızır'ın gücünün farkında olduğundan tekrar karşı karşıya gelmek istemez.



Aralarındaki hasımlığın son bulması için ayağına gelen bir fırsatı da kaçırmayacaktır.



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR NE ZAMAN?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her salı saat 20:00'de atv'de...