Sen Anlat Karadeniz 41. bölümde Nefes’in seçimi ne olacak?

İzlenme rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz bu akşam ekrana gelecek. Konusu ve oyuncularıyla çok sevilen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir güzel hayaller kurarken Nefes sevdasından vazgeçmeye hazırlanmaktadır. Peki Nefes nasıl bir karar verecek?

Giriş Tarihi 20 Şubat 2019, 10:40 Güncelleme 20 Şubat 2019, 10:40
Sen Anlat Karadeniz 41. bölümde Nefes’in seçimi ne olacak?

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz Çarşamba akşamları izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Tahir hapisten kaçarak oğlu ile karısına kavuşuyor. Nefes ise Tahir'in kaçak yaşamasını istemediğinden farklı planlar kurmaya başlıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz'in heyecan dolu yeni bölüm fragmanları…

SEN ANLAT KARADENİZ 41. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Ben oğlumla karımı galiba buldum..."


Nefes, Tahir'in hapisten kaçtığını öğrenir. Sevdiği adamın ömür boyunca kaçak yaşamasını istemeyen Nefes bir seçim yapmak zorundadır. Murat Nazar'ı kaçırır. Nazar'ı Murat'ın sırtında Kaleli Konak'ın kapısında gören Saniye, Tahir'den sonra bir oğlunun daha yanlış bir evlilik yapmasına izin vermeyecektir. Tahir, Nefes ve Yiğit'i bulmayı başarır. Tahir birlikte yeni bir hayatın hayalini kurarken, Nefes sevdası için ayrılığa göğüs germeye razıdır.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sokak serserileri tarafından kaçırılan Nefes adamları alt etmeyi başarırken, Tahir peşindeki polislerle yüz yüze gelmiştir. Vedat uyanıp Nefes'in kaçtığını öğrenince serumları söker atar. Nefes'in peşinden gidecek gücü olmayan Vedat, Fikret'i ikna etmek için bu defa acımasız bir yöntem deneyecektir. Tahir, Yiğit'in bıraktığı izlerin peşinde onlara adım adım yaklaşırken, Nefes oğlunun kucağına yığılır. Yiğit annesini kaybetme korkusuyla karşı karşıya gelmiştir.