10 Nisan reyting sonuçları! Hangi dizi birinci oldu?

10 Nisan Reyting sonuçları oldukça merak ediliyor. Dün akşam Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Vurgun dizileri sıralamada birinci olabilmek için yarıştı. 10 Nisan 2019 Çarşamba reyting sonuçlarına etki eden yarışmanın en büyük yapımları ise yine şüphesiz Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz oldu.

Giriş Tarihi 11 Nisan 2019, 10:49 Güncelleme 13 Nisan 2019, 11:14
10 Nisan reyting sonuçları! Hangi dizi birinci oldu?

İÇİNDEKİLER

Türk televizyon kanallarında 10 Nisan 2019 Çarşamba reyting sonuçlarına etki eden birbirinden iddialı yapımlar bir kez daha ekrana gelirken, bazı büyük kanalların ya dizi yayınlamadığı görüldü. 10 Nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. En çok izlenen yapımlar belli oldu. Total'de TRT 1'de ekranlara gelen "Diriliş Ertuğrul" dizisi 1.sırada yer alırken, 3.sırada Atv'de yayınlanan "Sen Anlat Karadeniz" dizisi yer aldı. AB'de ise 1.sırada "Diriliş Ertuğrul", 3.sırada ise "Diriliş Ertuğrul" dizisinin özeti yer aldı.


10 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI

10 Nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. En çok izlenen yapımlar belli oldu. Total'de TRT 1'de ekranlara gelen "Diriliş Ertuğrul" dizisi 1.sırada yer alırken, 3.sırada Atv'de yayınlanan "Sen Anlat Karadeniz" dizisi yer aldı. AB'de ise 1.sırada "Diriliş Ertuğrul", 3.sırada ise "Diriliş Ertuğrul" dizisinin özeti yer aldı.