Hercai dünya gündeminde! Hercai 5. bölümle YouTube kanalında 1 milyon üyeye ulaştı!

Hercai 5. son bölüm ile birlikte Youtube'ta en hızlı 1 milyon üyeye ulaşan dizi oldu. İlk bölümüyle 15 milyon izlenmeye ulaşan Hercai, geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan 5. son bölümüyle tam 1 milyon aboneye ulaştı. Bu rakamla 'YouTube'ta en hızlı 1 milyon üyeye ulaşan dizi' olma ünvanına sahip oldu.

Giriş Tarihi 15 Nisan 2019, 11:53 Güncelleme 15 Nisan 2019, 12:14
Hercai dünya gündeminde! Hercai 5. bölümle YouTube kanalında 1 milyon üyeye ulaştı!

İÇİNDEKİLER

Hercai, 'YouTube'ta en hızlı 1 milyon üyeye ulaşan dizi' ünvanına sahip oldu! Hercai rüzgarı esmeye devam ediyor. Bu hafta beşinci bölümüyle ekrana gelen Hercai, yayınlandığı ilk günden itibaren sosyal medyada adından sıkça söz ettirtti. İlk bölümüyle YouTube'ta 15 milyon izlenmeye ulaşan Hercai, şimdi ise 1 milyon aboneyle dünya gündeminde adından söz ettiriyor. Hercai 6. yeni bölüm fragmanı ise yeni bölümde yine heyecanın dorukta olacağının sinyallerini veriyor.

HERCAİ 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

Yayınlanan son bölümüyle Hercai'nin YouTube kanalı 1 milyon takipçiye ulaştı. Altıncı bölüm fragmanı yayınlandıktan sadece 24 saat sonra YouTube'ta 5 milyon izleme elde etti. Televizyonların sosyal medya ölçümlerini yapıp yayınlayan The WIT Raporu'na göre Twitter'da Avrupa'nın en çok yorum yapılan dizisi olmayı da başardı. Yayınlandığı her bölümle 100 binin üzerinde paylaşımla her defasında Türkiye ve dünya gündemine girmeye devam ediyor.

Mia Yapım Banu Akdeniz'in yapımcılığını üstlendiği, "intikamdan doğan imkansız bir aşk masalı"nı konu alan Hercai'nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş'in paylaştığı dizinin yönetmenliğini Cem Karcı, senaryosunu ise Eda Tezcan ve Feraye Şahin üstleniyor. Hercai 5. son bölümde neler yaşandı?

HERCAİ 5. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Miran'ın, Reyyan'ı konağa getirmesiyle Aslanbey ailesi şok oluyor. Konakta zor zamanlar geçiren Reyyan, mutluluğa ne zaman ulaşacak? Tüm Midyat'ın duyduğu bu olay karşısında Azize Aslanbey' in tepkisi ne olacak?

HERCAİ 5. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA

GÖNÜL, MİRAN'IN KARARINI NASIL KARŞILAYACAK?

Miran'a kavuşma hayaliyle yaşadıklarını sineye çeken Gönül, bu kadarını kaldırabilecek mi? Biricik kızını Miran'ın elinden kurtarmak isteyen Zehra Şadoğlu, Aslanbey konağını basıyor.

MİRAN VE ZEHRA ŞADOĞLU KARŞI KARŞIYA

Düğünden sonra yaşadığı acılarla iyice yıpranan anne, Miran ile karşı karşıya geliyor. Miran' a unutamayacağı bir tokat atan Zehra, kızını geri alabilecek mi?

YAREN'DEN BÜYÜK PLAN

Kaybettiği her şey için Reyyan'ı suçlayan Yaren, büyük planlar peşinde! Miran Aslanbey'e tehditler savuran Yaren nasıl bir yol izleyecek? Bu sefer de kaybetmek istemeyen Yaren'in hedefi kim?

HERCAİ 5. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA

Hercai her Cuma 20.00'de atv'de!

Hercai dizisinin Miran Aslanbey'i Akın Akınözü'nün annesini görenler şok oldu! Adeta güzelliğiyle göz kamaştırdı!