Hakan Muhafız 2. yeni sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezon oyuncuları kimler?

Netflix'te ilk sezonuyla izleyicilerden tam not alan Hakan Muhafız 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. İzleyiciler şimdi Hakan Muhafız 2. yeni sezon ne zaman başlıyor sorusuna yanıt arıyor. Peki, Hakan Muhafız yeni sezon oyuncuları kimler? İşte yeni sezon detayları...

Giriş Tarihi 21 Nisan 2019, 22:54 Güncelleme 22 Nisan 2019, 02:20
Hakan Muhafız 2. yeni sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezon oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

İlk sezonuyla izleyicilerin beğenisini kazanan Hakan Muhafız'ın yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Şimdi izleyiciler Hakan Muhafız 2. sezon ne zaman başlıyor sorusuna merakla yanıt arıyor. Peki, Hakan Muhafız yeni sezon oyuncuları kimler olacak? İşte diziye dair merak edilen detaylar...

HAKAN MUHAFIZ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Hakan Muhafız dizisi 2. sezonuyla 26 Nisan Cuma günü izleyici karşısına çıkacak.

YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Dizin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur gibi isimler paylaşıyor. İkinci sezonda kadrosuna eklenen yeni yüzler arasında Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi isimler yer alıyor.

HAKAN MUHAFIZ'IN KONUSU

Zamanı geldi. The Protector, çok yakında sadece Netflix'te. Hakan'ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul'u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur.

Yaşadığı şehir, Ölümsüzler'in tehdidi altındadır. Hakan şehri nasıl koruyacağını hızlıca öğrenmek zorundadır. Ancak, hazırlıksız yakalandığı bu görevi üstlenmeyi reddetmektedir. Hakan, Son Muhafız olarak kaderinin gerektirdiğini yerine getirebilecek mi?