Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. yeni bölüm fragmanı: Hızır amcamı içeride, İlyas amcamı da dışarıda bitirecekler!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin 4 sezondur her bölümü izleyiciye soluksuz anlar yaşatan dizisi EDHO 134. yeni bölümde Mesut, Çakırbeyli ailesini bitirmeye kararlıdır! Alparslan, ailesini ve Façalıları, Mesut'un elinden kurtarabilecek mi? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. yeni bölüm fragmanı ve EDHO 133. son bölüm...

Giriş Tarihi 22 Nisan 2019, 11:51 Güncelleme 22 Nisan 2019, 12:23
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. yeni bölüm fragmanı: Hızır amcamı içeride, İlyas amcamı da dışarıda bitirecekler!

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO son bölümde içlerindeki hainin evin küçük oğlu Ferman olduğunu öğrenen Façalılar büyük bir yıkım içerisindedir. Haşmet, kendi oğlunun ölümüne karar verdi. Behzat ağabeyi ile aynı fikirdeyken, Ömür ise mecburen durumu kabul etmek zorunda kalır. Ancak tek isteği, yeğenini İlyas'ın öldürmemesidir. Bu sırada Mesut, hapishanedeki Hızır ve Haşmet'i bitirmeye kararlıdır. İşte EDHO 134. yeni bölüm fragmanından ipuçları!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 134. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - TIKLA

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 134. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İçlerindeki hainin kendi oğlu olduğunu öğrenen Haşmet Façalı, telafisi olmayan bir karar almak zorunda kalmıştır. Onurunu, yeğenin hayatından üste tutan Behzat da Ferman'a verilecek ceza konusunda ağabeyi ile aynı fikirdedir. Bu konuda söz hakkına sahip olmayan Ömür ise verilen kararın karşısında çaresiz kalır. Tek istediği yeğeninin kanının, sevdiğiyle arasına girmemesidir.

Alparslan, Ferman'ın ortaya atılmasının, Mesut'un kurduğu oyunun bir parçası olduğunun farkındadır ve bu oyunu bozmanın tek yolunun, oyunu kuranın ortadan kaldırılması olduğunun da... Bu yüzden Akif ve Zeki ile oyalanmak yerine Hızır'ın başlattığı işi bitirmeye karar verir ve asıl büyük düşmanı yok etmek için vakit kaybetmeden harekete geçer.

Mesut da oyununa maşası olarak kullandığı Zeki ve Akif üzerinden devam eder. Ferman'ın ölüm emrinden haberdar olan Zeki, hem Haşmet'in yarasına tuz basmak hem de biraz daha yara açmak için cezaevine gider. Bu ziyaret sonrasında, aynı koğuşta kader ortaklığı eden Hızır ve Haşmet'in hayatının ne denli tehlikede olduğu bir kez daha anlaşılacaktır.

EDHO 133. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni bir anlaşma yapmak için Mesut'la tekrar bir araya gelen Hızır ve Haşmet'in planı, kardeşlerinin onlardan habersiz yaptığı operasyonla bozulmuştur.

MESUT DÜŞMANLIĞI DEVAM ETTİRİYOR

Ünal Kaplan ile el sıkışması beklenen Mesut, düşmanlığını devam ettirmek için güçlü bir sebep daha edinir. Akif'e sıkılan kurşunu şahsına yapılmış bir hareket olarak algılar ve hiç vakit kaybetmeden harekete geçer.

ÇAKIRBEYLİ VE FAÇALI AİLESİ DERİNDEN SARSILIYOR

Mesut ile işlerin eskisinden de kötü bir hal alması, hem Çakırbeyli hem de Façalı ailesini derinden sarsacaktır. Bu iki ailenin bir güç gösterisine ihtiyacı olduğunu düşünen Mesut, verdiği talimatla Hızır ve Haşmet'i ailelerin gözleri önünde evlerinden aldırır.

İLYAS VE BEHZAT TUZAĞA DOĞRU ÇEKİLİYOR

Ağabeylerinin zor kullanarak alınmasına şahit olan İlyas ve Behzat'ın dışarıda bırakılmasının ise önemli bir sebebi vardır. O sebep, ortak menfaatler için birlikte hareket eden ikilinin, başlarında ağabeyleri yokken kendilerini öldürtecek bir hataya bulaşacak olmasıdır. Nitekim çok geçmeden bu planın ne kadar yerinde bir plan olduğu kanıtlanır.

ÜNAL KAPLAN HEDEFTE!

Ünal Kaplan'ı ölümle tehdit ederek Mesut'u tuzağa çekmesini bekleyen İlyas ve Behzat'ın unuttuğu şey, içlerinde bir muhbir olduğu gerçeği olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 133. SON BÖLÜM FULL İZLE