Diriliş Ertuğrul'da final öncesi karar! Yeni sezonda farklı konsept olacak

Ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un geçen haftaki bölümünde ayrılıklar ardı arkasına yaşandı. Beybolat Bey karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ali Ersan Duru diziden ayrıldı. Üç bölüm sonra final yapacak dizinin yeni konsepti için karar verildi. İşte Diriliş'in yeni sezonuna ilişkin son detaylar...

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2019, 19:28 Güncelleme 14 Mayıs 2019, 19:28
Diriliş Ertuğrul’da final öncesi karar! Yeni sezonda farklı konsept olacak

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı günden bu yana izleyicileri ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un geçen hafta yayınlanan bölümünde Beybolat Bey karakterini canlandıran Ali Ersan Duru, Diriliş Ertuğrul'a veda etti.

YENİ SEZON İÇİN SON KARAR VERİLDİ

Diriliş Ertuğrul dizisi için artık son karar verildi. Burak Özçivit ve Engin Altan Düzyatan için formül bulundu.Yeni sezonda dizinin adının değişmesi kararlaştırıldı.

İŞTE YENİ SEZONA DAİR DETAYLAR...

Halime Sultan'ın ölümünde olduğu gibi dizide işlenen tarih de değişecek. Ertuğrul Gazi bu sezon sonunda finalde ölecek. Böylece Engin Altan Düzyatan diziye veda edecek. Gelecek sezon ise Diriliş ya da Kuruluş Osman adıyla devam edecek. Osman Gazi'yi ise Burak Özçivit canlandıracak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kurduğu tuzakla Albastı olduğu ortaya çıkan Beybolat'ı köşeye sıkıştıran Ertuğrul Bey ve İlbilge, Beybolat'ı yakalayacakken Beybolat nehire atlayarak kaçmayı başarır. Bunun üzerine Ertuğrul Bey, Alpları Nehire gönderip Albastı'nın cesedini bulmalarını ister.

KAYI ERLERİ ALBASTI'NIN PEŞİNDE

Diğer taraftan Ertuğrul Bey tarafından Alplık kılıcı tekrar verilen Bamsı Albastı'yı bulmak için aramalara katılır ve Arıkbuka tarafından şehit edilen Kayı Alplarını görür. Ve Ertuğrul Beyin tehlikeye düşme ihtimali üzerine Gündoğdu Bey ile birlikte gizli yere doğru yola çıkarlar.

MERGEN VE DUMRUL ŞEHİT OLUYOR

Berk Han'ın adamıyla görüşmekte olan Ertuğrul Bey'e baskın yapan Arıkbuka Ertuğrul Bey'i yakalar. Mergen ve Dumrul'u şehit eder ve Turgut'u ağır yaralar.