Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. yeni bölüm fragmanı yayında mı? EDHO'da Alparslan tehlikede!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde heyecan doruktaydı. Esra ve Haşmet Façalı'nın başına gelen üzücü olaylar geceye damgasını vurdu. Şimdi izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı.

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2019, 22:55 Güncelleme 14 Mayıs 2019, 22:55
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. yeni bölüm fragmanı yayında mı? EDHO’da Alparslan tehlikede!

İÇİNDEKİLER

Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Haşmet Façalı'nın vurulmasının ardından ortalık iyice karıştı. Şimdi izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. bölüm fragmanı yayında mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Herkesin intikam almak için sıraya girdiği Zeki nihayet yakalanmıştır. Zeki'ye gereken cezayı vermek ise en çok Haşmet'in hakkıdır; fakat yakalandığı gibi öldürülmemesi büyük hata olacaktır.

FAÇALILAR, YIKILMAMAK İÇİN BÜYÜK ÇABA SARF EDİYOR

Düşmanını, yüreği soğuyana kadar öldürmemeye niyet eden Haşmet, bu hatası yüzünden hem Zeki'den hem de canından olmakla burun burunadır. Ağabeylerinin vurulmasıyla bir darbe daha alan Façalılar, yıkılmamak için büyük çaba sarf ederler.

ÜNAL KAPLAN, AKİF'İN PEŞİNDE

Ünal Kaplan, bir hain olduğu artık kesinleşmiş olan Akif'in, derhal yakalanması için Altan ile görüşme yapar. Akif de ona ve ekibine başlatılacak operasyonun farkındadır ve kaçış planlarını başlatır.

ESRA ÖLÜME TERK EDİLİYOR

Duygularını kullanan bu adamdan hesap sormak isteyen Esra'nın korkusuz tavırları, bir ölüm kalım savaşının içine girmesine neden olacaktır. Esra'nın hayatıyla oyun oynadıklarını düşünen Çakırbeyliler, bu savaştan kendilerini sorumlu tutacaklardır.

AKİF'TEN ALPARSLAN'A TUZAK

Esra'yı ölüme terk edip kaçan Akif ise artık kandırabileceği tek kişinin, Serpil'in yanında soluğu alır. Serpil, Özlem eve geldiğinde gerçek yüzünü gösteren Akif'in oyununu fark ettiğinde her şey için çok geç olacaktır. Akif için kaçış bileti olan Alparslan, kurtulması zor bir tuzağın içine doğru sürüklenecektir.