Kimse Bilmez oyuncusu Zehra Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte oynadığı diziler...

Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kimse Bilmez dizisi zleyicilerin ilgisini çekti. İzleyiciler şimdi Kimse Bilmez oyuncusu Zehra Yılmaz kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Zehra Yılmaz nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 11 Haziran 2019, 21:28 Güncelleme 11 Haziran 2019, 23:04
Kimse Bilmez oyuncusu Zehra Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte oynadığı diziler...

İÇİNDEKİLER

Kimse Bilmez dizisi kısa sürede izleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran dizilerden birisi oldu. Şimdi dizinin izleyicileri merakla Kimse Bilmez ile ilgili detayları araştırıyor. Kimse Bilmez oyuncusu Zehra Yılmaz kimdir sorusu merak edilen sorular arasında yer alıyor.

ZEHRA YILMAZ KİMDİR?

Zehra Yılmaz, 1994 yılında doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde tamamlamıştır. Zehra Yılmaz Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi'nde oyunculuk eğitim almıştır.

Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; daha sonra ise Kara Yazı dizisinin kadrosunda yer almıştır. Atv ekranlarında yayınlanan; başrolü Berk Atan ve Almila Ada'nın paylaştığı Cennetin Gözyaşları dizisinin kadrosunda yer almış ve Melisa karakterini canlandırmıştır.

Son olarak Kimse Bilmez dizisinde rol almaktadır.

KİMSE BİLMEZ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Sevda, o gün bir markanın yüzü seçilmiş ve yıldız olma hayallerine yaklaşmıştır. Artık her şeyin yolunda gideceğini zannederken beklemediği bir haberle sarsılır. Kardeşinin Pilot adında acımasız bir mafyanın eline geçtiği ve para bulmazsa öldürüleceğini öğrenir. Sevda, kardeşini kurtarmak için kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan Uygar Sarıkaya'dan para ister.

Ancak hiç beklemediği bir teklifle karşılaşır. Başka bir çözüm bulamayan Sevda kardeşini kurtaracak parayı alıp kaçar ama sonunda sıkışır. Gidecek bir yer bulamaz ve Sevda'nın kaçışı Ali Hüroğlu'nun evinde sonlanır. Yaptığı iyiliklerle "Ali Hoca" olarak ünlenen Ali'nin hayattaki tek amacı, kayıp kardeşini bulmaktır. Ali ve Sevda yakınlaşırken, Uygar'ın, Sevda'dan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Uygar'ın planlarında yüzünden, Ali'nin kayıp kardeşiyle karşılaşması hiç de hayal ettiği gibi olmaz. Öte yandan Sevda'nın Ali'ye olan ilgisi korkunç bir sırrın kapılarını aralar. Bu sır Sevda'yı Ali'ye imkansız kılmaktadır.